Математика говорить, - конденсатор з подвійним відстанню пластин подвоюється capasity

P

Prototyp_V1.0

Guest
Привіт. У цієї проблеми: Є конденсатора С = 5μF. Що відбувається з потужністю, коли відстань між пластинами в два рази? Таким чином, математика. Формула для ємності: [TeX] C = 5 \ му F = \ varepsilon_0 \ CDOT \ varepsilon_r \ частки {} {D} [/ текс] Так obvius річ (я думаю), в декількох г з 2, як це: [TeX] 5 \ му F = {\ varepsilon_0 \ CDOT \ varepsilon_r} \ частки {} {2 \ CDOT D} [/ текс] Тоді я відчуваю, що це право декілька з обох боків 2, що дає: [текс ] 10 \ му F = {\ varepsilon_0 \ CDOT \ varepsilon_r} \ частки {} {D} [/ текс] Але це тільки очевидно, неправильно, знаючи, що чим більше відстань між пластинами, тим менше буде capasity бути. Просте запитання: Що не так?

Оскільки г-знаменник, коли ви множите г на 2, ви насправді множення на половину. Помножимо обидві частини на половину, і ви отримаєте інтуїтивно зрозумілим меншої ємності.

[Цитата = cherrytart] Оскільки г-знаменник, коли ви множите г на 2, ви насправді множення на половину. Помножимо обидві частини на половину, і ви отримаєте інтуїтивно зрозумілим меншої ємності. [/QUOTE] Добре, дякую. Вгадайте, що перетворює рутинну роботу правильно: D

[Цитата = Prototyp_V1.0] Привіт. У цієї проблеми: Є конденсатора С = 5μF. Що відбувається з потужністю, коли відстань між пластинами в два рази? Таким чином, математика. Формула для ємності: [TeX] C = 5 \ му F = \ varepsilon_0 \ CDOT \ varepsilon_r \ частки {} {D} [/ текс] Так obvius річ (я думаю), в декількох г з 2, як це: [TeX] 5 \ му F = {\ varepsilon_0 \ CDOT \ varepsilon_r} \ частки {} {2 \ CDOT D} [/ текс] Тоді я відчуваю, що це право декілька з обох боків 2, що дає: [текс ] 10 \ му F = {\ varepsilon_0 \ CDOT \ varepsilon_r} \ частки {} {D} [/ текс] Але це тільки очевидно, неправильно, знаючи, що чим більше відстань між пластинами, тим менше буде capasity бути. Просте запитання: Що не так [/QUOTE] heeeeey, коли і помножити на 2 г і припустимо, що фас?. reuslt ще 5!! і і продовжувати так одна .. Тепер і мульт. D на 2 Асіф і розділити фас. від 2 SO 5 зараз 2,5 Ok спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back