Малий сумніви АЦП діапазон вхідного аналогового

E

ElVale

Guest
Я відчуваю себе нерозумно, не розуміючи цього.Я намагаюся використовувати PCM1808 ( дані ) 24 біт АЦП, який має номінальну Vcc = 5В і максимальна аналоговий діапазон вхідної напруги до -0,3 V (VCC 0,3 V) <6,5 В. Крім того VREF = 2.5V.Формат даних становить 2 з доповненням по лівому краю.

Що мене й дивує в електричні характеристики, де він говорить вхідна напруга = 0.6Vcc Ур-р номінальному і в рекомендованій умовах експлуатації, де він говорить Analog вхідної напруги, повної шкали (-0 дБ) при VCC = 5В для 3 Ур-р типовим.Що робити ці два факти, значить?і на те, що всі напруження 1 і всі 0s?Я б дуже вдячна за освіту.

з VREF = 2.5V, то все 1s повинна бути VP-р = 2.5V.3Vp-р, може бути, означає, що АЦП ще може працювати належним чином на 3V, в той час як, якщо він перевищує 6,5, VGS може перевищувати її межами.

Ось що я думаю.Сподіваюся, що це допомагає.

which is confusing because Vref is supposed to be the maximum voltage to convert, not the "center voltage".

OK дозвольте мені перефразувати деякі речі: він фактично говорить центр напруги (VREF) = 0,5 VCC
яка збиває з пантелику, оскільки VREF повинно бути максимальне напруження для перетворення, а не "центр напругу".Інша справа, так як це два з доповненням, всі 0s і всі 1s буде близько 0, так що я дійсно на увазі, що напруга на максимальне значення Можливе (Hex 7FFFFF) і мінімального Можливе значення (Hex 800000).
thing in the datasheet at Recommended Operating Conditions: Analog input voltage, full scale, does it mean that the signal is at full scale at 3 V?

Я заплутався в 3Vp-р
річ у дані щодо Рекомендовані умови експлуатації: Analog вхідної напруги, повної шкали, це означає, що сигнал в повному масштабі в 3 V?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back