Малий сигналу нд

O

Octago

Guest
Зазвичай, коли ми аналізуємо схеми, моделі малого сигналу завжди використовувалися для пояснення вхідного імпедансу, посилення ... і т.д.

Але насправді вхідного сигналу схеми найчастіше досить великий, тому він не є "малий сигнал" більше.

У цей час ми як і раніше, можуть використовувати невеликі моделі сигнал пояснити поведінку схеми?

can not be used to explain the complete circuit behavior?

Якщо ні, то він великий
T аналізу сигналу, який складає близько точки операційних округ Колумбія, і так далі
не можуть бути використані для пояснення поведінки повної схеми?

Тому я знати, коли це аналіз малого сигналу застосуємо?Коли велика сигнал?і в цьому випадку слід використовувати аналіз малого сигналу і великий analyis сигналу відповідно?

Хороше запитання!

Можливо, відповідь не буде satisfiy вас, але немає іншого:

Існує немає певної межі між малими та великими сигналу поведінки.
Ви повинні вказати граничний самостійно - в залежності від помилки ви допускаєте.

Бути дуже точними, вже вхідного сигналу в кілька міллівольт на базі BJT не сумісний з формулами малого сигналу - hoewever, помилка буде незначним.

Практичний метод, щоб перевірити, якщо ви перебуваєте в малих або великих сигналу операція буде використовувати синусоїдальний сигнал на вхід підсилювача, і проаналізувати коефіцієнт нелінійних спотворень вихідного сигналу.Як говорилося раніше, THD поріг повинен бути визначений самостійно.
Clarifiees сподіваюся, що це небагато.

Привіт,
Наскільки я розумію проблема режимі малого сигналу використовується в ланцюгах постійного і змінного аналізу.
Великі моделі сигналу використовується в Tran аналізу.

Наприклад, при імітації характеристик підсилювача змінного струму можна застосовувати 1V до вхідного і тисячі вольт на виході, що це не реально взагалі.Саме з цієї причини використання малої моделлю сигналу.
Якщо ви спробуєте зробити Tran моделювання із вхідними амплітудою 1 В підсилювачі буде насичувати похмурий і амплітуда вихідного сигналу може бути максимальна напруга живлення.

Сподіваюся, що це могло б допомогти.
Марцин

Я думаю, його не хотіли, що ви нахиляє використовувати великі аналізу сигналу весь час ...його справедливого, що велика частина часу розрахунки участь виходить за рамки того, що ми може працювати ...
і ми звертаємося до аналіз малого сигналу для отримання Приблизна картина.

Інший ...великого сигналу реальну картину (ймовірно, Thats, чому багато людей кажуть, перехідний процес ---!)

Аналіз малого сигналу тільки лінійне наближення схеми поведінки з AC сигнали.Це більш-менш точно також написати LVW і дійсно зручним інструментом в руках аналізу.
Остання редакція antonio_eda: Июнь 02 2008 г. 1:14; редагувалось 1 раз в цілому

: Because of mberesin
´s answer it is necessary to ask you if your question is a general one
or do you refer only to circuit simulation programs ?

Привіт, octago:
Через mberesin
'S відповіді треба питати вас, якщо Ваше питання носить загальний характер
або вам відносяться тільки до програм моделювання схеми?

Моє питання полягає тільки загальні питання

: Because of mberesin
´s answer it is necessary to ask you if your question is a general one
or do you refer only to circuit simulation programs ?[/quote]

цитата = "LVW"] Привіт, octago:
Через mberesin
'S відповіді треба питати вас, якщо Ваше питання носить загальний характер
або вам відносяться тільки до програм схема моделювання? [/ QUOTE]

Я thinke Samll аналіз сигнал дуже корисний інструмент, а також за межами вашій робочій точці.Але якщо ви, що ви повинні знати, що ваші Samll параметри сигналу, як GM і Ро буде змінюватися, і ви повинні розуміти, чому і яким чином.
Наприклад, якщо я хочу знати, що Gain Я маю на своєму кордоні Swing Вихід, я поклав транзистор в такому стані подивитися на малі paramters сигнал і перевірити посилення.Ви дізнаєтесь, що ваша отримати йде вниз, коли ви досягнете верхнього або нижнього limet вашого Напруга живлення (це тому, що ваші ро йде вниз)
Так що я, як воно більше думати в Samll моделі сигналу, тому що вона діє у всіх регіонах, але ви повинні знати ваші Samll параметрів сигналу, не є постійними

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back