Максим припинити надавати зразок??

L

lim7

Guest
коли я намагаюся запит вибірки, показувати це повідомлення:

Цитата:

Замовити відмова

На жаль, ми не підтримуємо зразок прохання постачальника / посередників на даному сайті.
До Купити посилання вище, щоб розмістити замовлення на закупівлю або натисніть тут.

Привіт там,

Я запитав, для зразків, також, і вони були досить грубо, в їх відповіді.Ні належного поводження до цієї людини, що пише для них, просто кажуть: "Вибачте, ми не доставку до Вашої країни, якщо у вас є номер рахунку UPS, сказати" Дякуємо ".Це була вона.Кілька років тому я мав такий же досвід.Здається, що це політика компанії.Analog Devices, з іншого боку ДУЖЕ співробітництва і дружби, тому в залежності від типу елемента, ваш погляд на, я пропоную вам спробувати їх.

Агов, що це не так.Iim7, якщо ви отримаєте таке послання від Максима це тому, що вашу поштову адресу, зайняті більше 3 максима-IC-членів.Або ... ви просите багато зразків постійно.Вони будуть вважати, що ви приставати їх доброту.

Десять днів тому я запитав Максима кілька прикладів, і я отримати їх сьогодні.Я думаю, що немає ніяких проблем, але якщо ваш запит у тісному час, то ви на чорному "списку.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back