Максимально можлива частота ...

G

Guest

Guest
Хтось сказав мені 70 ГГц осцилограф ...Я був дійсно вражений ...Я ніколи не вірив, що кремній підсилювачі можуть працювати краще і декількох МГц ...

Яка максимальна можлива частота, що тверді компоненти держава не може працювати?

Якщо основні ворота TTL мають час затримки від 4 нс, то вона може працювати при максимальній частоті 250 МГц ...Так як же ПК працюють в діапазоні ГГц?

Заздалегідь спасибі ...

TTL ворота з середини 60-х.Більш просунуті серії, ROR наприклад F взяті з 80-х.Це 25 років стабільного прогресивним.у процесор сьогодні manifactured на різних технологій - свого роду BiCMOS Proces наскільки я знаю.Для 20years транзистор розміри скорочення близько 100 разів.Це означає, драматичні зниження паразитної ємності, індуктивності та розповсюдження разів.Для привіт GaAs застосування транзисторів кінці використовуються.Вони supirior продуктивності частоти.

Привіт,
Довжина транзисторів зменшуються (зараз це 90-нм стандарт) і проблеми ємностей в даний час ефективно ручки так що не дивно для високої швидкості processotrs.
кімн Мадукар

Я мав на увазі AS / LS серії TTL.(4ns затримки)

Але поточний Pentium працює на декількох ГГц.так що час розповсюдження повинна бути не менше 0,5 нс (2 ГГц) ... Так можна працювати транзисторів, що швидко?

і 70GHz ОЦР повинні підсилювач для задоволення таких потреб високої частоти.

Яка остання (найвища) цифри з точки зору частоти транзистора і затримка розповсюдження логічних вентилів?

http://www.news.uiuc.edu/scitips/03/1106feng.html

Насправді існує досить швидко транзисторів у лабораторіях.З іншого боку, є спосіб проектувати підсилювач, які мають діапазон частот вище, ніж частота транзитних транзистора.

Так 70GHz підсилювача це не межа!

Питання може мати сенс, якщо ми проаналізуємо точний тип транзистора, а в світі технологій у своїй великий прогрес, і кожен день транзисторів менше і менше ...Один додатковий речі, які його, що багато високі частоти.пристроїв роботи з розподіленими параметрами (> 300 МГц) і його різні філософії роботи ...Останнє, що його тільки моє opininon і я б хотів, що хто-то писати sentenc про те, що ...

До побачення!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back