Максимальний обсяг пам'яті для виділення динамічної пам'яті і купи?

A

agg_mayur

Guest
Привіт Все, я хочу знати, що буде максимальний розмір для виділення динамічної пам'яті, якщо я використовую будь мікроконтроллер, наприклад, для dsPIC33XXXXXXXXXX? Крім того я хочу знати, що, наскільки я можу виділити розмір купи?

У вбудованого програмного забезпечення зазвичай не використовується динамічний alocation пам'яті. Бібліотека функцій не підтримуються такі як Malloc, ви повинні написати їх для себе.

Чи можете ви прохання пояснити свою відповідь, я не отримую свою точку зору.

Оперативна пам'ять зазвичай дуже малий (Кбайт) у порівнянних до комп'ютерів (Гбайт). Користувачі беруть по догляду кожного ресурсів дуже обережно, щоб не даремно. Компілятора для вбудованого програмного забезпечення будуються таким чином, щоб оптимізувати код і швидкість. Підключення до апаратної дуже припливів і користувач знає exacly, де розташований його змінних. Пам'ять організувати по компонувальник в розділах: - ділянки коду, наприклад. . Текст - барана розділи, наприклад. . SDA такі поняття, як віртуальний драйвер не застосовні в цьому поєднанні. Єдине виключення, яке я бачу, це програмне забезпечення Java заснований для мобільних телефонів, але це вже високий рівень програмного забезпечення. Як мені здається, тільки стандарт вбудованого програмного забезпечення є ANSI C.

Насправді я читав, що ми повинні ігнорувати динамічного розподілу пам'яті, коли ми пишемо програмного забезпечення для мікроконтролерів .. Чи так це? І як ми можемо визначити розмір купи і чому ми повинні визначити розмір купи. Для, наприклад. У мене є 30К оперативної пам'яті, то наскільки я розмір може виділити в купу і чому?

Так, ви повинні ігнорувати динамічного розподілу пам'яті. Збільшити обсяг інформації, де ви повинні встановити розмір купи, в якому контексті: файл compiller, мікроконтроллер і заслання.

Коли я складанні мого MPLAB (мікрочіп в) код без визначення розміру купи він дає мені помилку / компонувальник помилку, я повинен визначити навколо 500bytes для купи. Чи можете ви сказати мені, будь ласка, які переваги та недоліки використання Malloc () функції (для виділення динамічній пам'яті) в мікроконтролерів?

Коли я складанні мого MPLAB (мікрочіп в) код без визначення розміру купи він дає мені помилку / компонувальник помилку, я повинен визначити навколо 500bytes для купи. Чи можете ви сказати мені, будь ласка, які переваги та недоліки використання Malloc () функції (для виділення динамічній пам'яті) в мікроконтролерів?
Він не повинен давати будь-які помилки або компонувальник і ви не повинні визначати будь-динамічної пам'яті. Він не використовується в вбудованого програмного забезпечення. Я ніколи не використовував купу пам'яті у вбудовуваних. Чи можете ви expaint чому вам необхідно визначити купа пам'яті? Ви можете залишити його, навчитися використовувати статичного ОЗУ, не так багато змінних в проекті.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back