Максимальне Ic транзистора в ADS гармонійного балансу

P

paszczakojad

Guest
Привіт,

Я займаюся дизайном осцилятори використання ADS.Я використовую транзистор має максимум Ic до 30 мА.Я поклав амперметр між колектором і на решті частини ланцюга, і я моделюванні схеми використання гармонійного балансу.Я отримав окремих поточних значень для кожної гармоніки:

harmindex / MAG (Ic.i)
0 / 27 мА
1 / 17 мА
2 / 5 мА
... І так далі

А тепер питання - максимальне Ic перевищив?Якщо я дивлюся тільки на пристрій DC або сума всіх гармонік (що дає набагато більше, ніж 30 мА)?

Я поставив ще один амперметр між живлення постійного струму і ланцюги, і я отримав:
0 / 27 мА
1 / 2 мА
2 / 0,03 мА
...

На мій погляд, максимум Ic перевищено - є постійна 1927 мА струму, що протікає через колектор (навіть якщо схема не є осцилюючих) і є додатковий струм з наступних гармонік (який виходить в / з осцилятори виробництва).

Але я знайшов кілька проектів по мережі (генераторів, підсилювачів і т.д.), де Ic вимірюється лише в процесі моделювання DC і в порівнянні з максимальною Ic транзистора.Це передбачає, що тільки поточний DC має важливе значення.

Який з них правда?

З повагою,

Петро

paszczakojad пише:

Якщо я дивлюся тільки на пристрій DC або сума всіх гармонік (що дає набагато більше, ніж 30 мА)?

pancho_hideboo пише:paszczakojad пише:

Якщо я дивлюся тільки на пристрій DC або сума всіх гармонік (що дає набагато більше, ніж 30 мА)?

Ви повинні перевірити Макс [Ic (час)], Макс [VCE (час)] і Макс [Pc (час)].

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back