Максимальна потужність Можливість мікрополоскових пристрою або антени

G

g86

Guest
Хто-небудь може сказати мені, як розрахувати потужність можливості антени мікрополоскових або пристрою. Чекаючи деякі матеріали і близьких рівнянь формі. Спасибо заранее::: ідея:::

Найкраще місце для цього інформація буде на -> www.rogerscorporation.com У них є таблиці для різних підкладках. Я м за допомогою RT / duroid 6002 і ми не хочемо більше ніж на ~ 1.5KW (@ 2 ГГц) на нашому combinder вихідний потужності. Сподіваюся, що це допомагає

Спасибі за інформацію, але я не зміг її знайти. Чи можете ви дати мені точну посилання. ::: Ідея::: [цитата = Element_115] найкраще місце для цього інформація буде на -> www.rogerscorporation.com У них є таблиці для різних підкладках!?. Я м за допомогою RT / duroid 6002 і ми не хочемо більше ніж на ~ 1.5KW (@ 2 ГГц) на нашому combinder вихідний потужності. Сподіваюся, це допоможе [/quote]

Ця програма з Corp Роджерс покаже вам, підвищення температури в різних ліній передачі. З цією Темп зростання за кожний кВт потужності і максимальних меж даних аркуша температури можна назад влади.

Упс .. цей дурень дійсно добре, але вони занадто Професійне: (!. Ні опції для матеріалів користувачів, які вони думають, що їх продукт тільки підкладки, які можуть бути використані останні кілька днів я насправді з допомогою безкоштовної підкладки:). І є план не використовувати Роджерс матеріал до тих пір, поки близько $ прийти до кишеню. Хто-небудь знає який підкладки це ?........ ЦЕ повітря таким чином, я можу просто розглянути Тан (дельта) = 0,000 і максимальна потужність можливостей буде залежати від провідника втрати в основному. Тим не менше я не знаю "Як люди поклав друк '20 Ват" на дільник потужності ". Чи є вони вимірюється? Імітації? Розраховується? Тепер перед початком Роджерс я повинен почати з деякої дешевше soln де засмага (дельта) може бути вирішальним фактором, і я не formulla зі мною, щоб обчислити потужність можливості. Так що мій клієнтів поставить так багато питань, на мене і ось чому я повинен бути готовий осіб. Спасибі і повагою,::: ідея:::

Роджерс робить програма дозволить параметри користувача, які будуть використовуватися. Просто змініть значення параметрів. Для FR4 esubr становить 4 і тангенс кута діелектричних втрат складає близько 0,02

Ось шлях до різних типів матеріалів, але ви повинні вибрати з урахуванням Ваших побажань. Це не легко сайту для навігації, але це життя. Ура

Thans мішок для вас обох. Та я міг би використовувати Роджерс програми. Я зняти свій виступ проти них. Тепер мені і моїй cliens будуть щасливі. До речі, якщо когось є будь-які closeform рівняння, будь ласка, мені особисте повідомлення. Удачі ... РФ [забавно]::: ідея::: [цитата = пихатий] Роджерс робить програма дозволить параметри користувача, які будуть використовуватися. Просто змініть значення параметрів. Для FR4 esubr становить 4 і тангенс кута діелектричних втрат складає близько 0,02 [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back