Макет ідея

A

armer

Guest
Здравствуйте, все:
Я знайомий з IC процес, але я не знайомий з макет з, може хто-небудь дати мені що-небудь повідомити!

Це досить широка тема, - якщо ви зацікавлені в handlayout знайти книгу Хейстінгсе: Мистецтво Аналоговий формат, Prentice Hall

Ви можете перейти на сайт каденції для SE інформації

Я хочу деякі документи про планування, IO колодки, концепція apolloII (не Аполлон керівництва, я все це),

Перевірте Тайваню CIC FTP.
Там
уже деяким навчальним посібником downloable з ftp://ftp.cic.edu.tw
Якщо у робити комірки макету, я думаю, U повинні
ур вибрати формат стилю., Які роблять у робити систематичне маршрутизації від евристичний маршрутизації (випадково і досвід).І макет трюк не можемо винести уроки з підручника.Я думаю, у краще для початку 1-й крок у вспять комерційні чіпи.Вона може допомогти UA багато спробувати і помилок.

Спасибі всім вам!Я cann't FTP з ftp.cic.edu.cn.Я можу тільки читати керівництво Аполлона посібник від AVANTI.

Ви повинні використовувати F * P: / / F * p.cic.edu.tw (140.126.24.1),
а не в ж * p.cic.edu.cn
він обмежує користувача, будьте терплячими

Armer,

Я зробив кілька стандартних комірки дизайну в тому числі МО та ОУР Circuit Design.Якщо у вас є які-небудь конкретні питання,
дайте мені знати, і я можу спробувати допомогти.

Є кілька дуже гарних підручників, включених у вільну магию розміщення інструментів.

Подивіться наступні книги:
CMOS Circuit Design, макет та моделювання - Бейкер, Лі, Boyce, IEEE Press, ISBN-0780334167
Проектування високопродуктивних Nicroprocessor мікросхем - Chadrakasan, Bowhill, Фокс, IEEE Press,
ISBN-078036001X
і JSSCs - листопад питання ....

подивитися: Vasquez_2.pdf
за адресою: http://rfic.ucsd.edu/chaos/ws2000/
Okguy?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back