Магма - бібліотека підготовки

N

ninadbkothari

Guest
Я працюю на 0,18 мкм бібліотек з ЛЕФ і LIB в наданій виробником. Я намагався зробити бібліотеку підготовки (вулкана) для цієї бібліотеки, але є деякі проблеми: 1.) Постачальник постачає TYP випадку кращому випадку і в гіршому випадку бібліотека. Але МАГМА підтримує тільки Кращі і гірші випадки Бібліотека підготовки. Чому це так і як я можу включити мій типовий випадок бібліотеці і в цьому для синтезу. 2) постачальник дав нам ЛЕФ файлів на 4 шар, шар 5 і 6 процесів шар металу і окремих ЛЕФ для стандартних елементів. Чи потрібно створювати окрему бібліотеку для кожного окремого процесу метал або я можу включити всі файли в один? Завдяки Ninad

Привіт Ninad, стосується підготовки до бібліотеки МАГМА, 1. Ви повинні використовувати кращому випадку, а гіршому випадку. TYP один випадок Бібліотека бібліотека не потрібно для підготовки бібліотеки. 2. про ЛЕФ файли, і повинні вирішити, які ЛЕФ файл необхідний для бібліотеки підготовки, Це залежить від розміру Дизайн та маршрутизації заторів на даному план виставки (наприклад: якщо ур дизайн не може бути завершена з 5 процесу металевий шар, то і повинні піти на 6 процесу металевого шару) U може мати тільки один процес ЛЕФ файл в одній бібліотеці, я б порекомендував вам звернутися за вищу металу процес підготовки бібліотеки вулкана, то в залежності від ур зі складністю конструкції можуть прийняти рішення про число Метал шар, який буде використовуватися для ур дизайну.

Просто додати, що au_sun не відповідав, ви читали в типовому випадку, коли ви не маєте кращий / гірший випадок. Якщо у вас є всі три, то читання в гірше / КРАЩИЙ краще.

І ви можете використовувати "силу модель маршрутизації шар", щоб вирішити, який шар використовувати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back