МШУ коефіцієнт посилення потужності в RFIC 0.18um процесор

S

sjyatou

Guest
Як я можу поліпшити коефіцієнт посилення МШУ влади? Очікувати постійного струму або пристрій розміром? Що я можу зробити для кращого посилення

зробити точні відповідності імпедансу

Виберіть завантаження індуктор з більш високим значенням Q може поліпшити коефіцієнт посилення потужності. Або використовуйте каскодной типу збільшення ізоляції. Останнє, збільшення струму також може покращити деякі показники

[Цитата = sjyatou] Як я можу поліпшити коефіцієнт посилення МШУ влади? Очікувати постійного струму або пристрій розміром? Що я можу зробити для кращого посилення [/ цитата] покласти 2 етап

Привіт всім тільки одне зауваження, щоб відповіді на всі питання. Сполучених опір матч на МШУ не діло. МШУ повинен бути оптимізовано в напрямку шуму. Важливо, щоб на першому етапі є кращим в точці шуму. Я не розумію, коментар cbirdman на [цитата] Вибір завантаження індуктор з більш високим значенням Q може поліпшити коефіцієнт посилення потужності. [/ Цитата] Будь ласка, поясніть, зробіть років означає, що не слід йти на сполучених матч на виході? З повагою, StoppTidigare

до StoppTidigare: Так, я згоден з вами! Шуму МШУ має вирішальне значення для одержувача, але meawhile змішувача внесок у показник шуму системи залежні від значення посилення МШУ, тому посилення LNA занадто важлива для приймачів.

Я думаю, що висока індуктивність Q, мають низькі втрати, тому що теоретично конденсатора і inducor не споживають енергію, але на практиці мають паразитичні резистор, він споживає енергії. Про збіги, я думаю, що необхідно для проектування МШУ, навіть для РФ

Привіт, Є два типи відповідності. а) для NF б) для харчування різниця в коефіцієнт посилення потужності буде normall близько 0,5 -1 дБ. Це може бути не дуже значним в багатьох додатках. Так що краще йти на шум відповідний завжди. Використання керамічних один шар високою добротністю конденсатори з низькими втратами індуктивності Мадукар

Тому що паралельно LC бак опору в резонансної частоти propotional для Q значення індуктивності.

до Мадукар 1) Для шуму відповідності, як шум у спектрах відповідних РФ або ADS. 2) Коли схем для шуму відповідності, S11 може бути більше, -10 дБ, що є запит зазвичай. спасибі sjyatou

[Цитата = "sjyatou"], щоб Мадукар 1) Для шуму відповідності, як шум у спектрах відповідних РФ або ADS. 2) Коли схем для шуму відповідності, S11 може бути більше, -10 дБ, що є запит зазвичай. спасибі Привіт! Використання ADS дуже просто зробити. 1) Щоб отримати вхідну мережу для NFmin:) Ви просто повинні отримати з NFmin Vbias пристрій проти для робочої частоти. б) Потім з NFopt коефіцієнт відбиття використовує коваль графік утиліта від палітри ADS генерувати вхідні мережу автоматично. в) Потім виберіть праву вхідну мережу для створення NFopt коефіцієнтом відбиття, щоб отримати NFmin. г) створення об'яв ... поставити вхідний імпеданс за схемою ... і ... все готово! Якщо у вас є які-небудь сумніви ... відповідь ... 2) -10 дБ, що це нормально! Якщо у вас є фільтр або антена за LNA в ланцюзі приймача і коефіцієнта відображення вхід, S11, з більш ніж -10 дБ може генерувати спотворення на характеристики фільтра. Зазвичай у вас є вибір між NF, влада і S11. Так виборі правильного розміру пристрою і зміщення дуже важливо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back