МШУ вхідного імпедансу

N

nxing

Guest
Привіт всім,

Я CMOS МШУ і топологія є класичною архітектури Каскодний підсилювач з індуктором виродженням на джерело вхідного пристрою.що я знаходжу, що я можу побачити негативні Z11 (дійсна частина) після того, S-параметрів аналізу.Лі кого спіткала та ж проблема?як же стати реальною частиною негативно?Який фізичний зміст?

Спасибо!

До речі, це з 65-нанометровій технології.

nxing

Привіт,

Ви працюєте з передовою технологією, це нова річ для мене це знаємо.Чи можу я запитати вас про вхідні транзистора поляризації.Може бути, у вас є проблема з В. Г. ????!!!!

yakeen

Це означає, що МШУ сумнівається, негативно S11 означає, що МШУ не є стабільною,

U необхідно перевірити стійкість фактор МШУ, і перевірити джерело і circils стійкість навантаження

khouly

Спасибо за ответ, хлопці.
Для Yakeen:
Я не бачу ніяких проблем з В. Г., а також, це не замкнутий контур.
Для Khouly:
Власне, я перевірити фактором стабільності і вона більше, ніж 1 в усьому світі.

Будь-які інші пропозиції?

Спасибо

Дивно, S11 є - і stabilyt фактор більше 1

U можна відправити схематичний

khouly

Я згоден з вами khouly, викликають негативні стабільності без опору

yakeen

Привіт Khouly,
На жаль, фактором стабільності на справді менше, ніж один, з зазначенням нестабільності.Мені просто цікаво, яка причина цієї нестабільності, що я знайшов, що якщо я нижній Q ВИРОБНИЦТВО індуктивності, коефіцієнт стійкості збільшився.Крім того, я виявив, що КСВ цієї технології дуже мало.Так що я роблю це, щоб покласти паралельно С з СГС, щоб уповільнити його.Я не бачив інші люди використовують цю техніку.До цих пір моделювання йде добре, просто не впевнений, чи є недолік даного дизайну або будь-які потенційні проблеми.

Привіт,

nxing

ммм, сенс зараз, особливо, що стабільність фактор становить менше одного

Питання про індуктора як у нижнього serise збільшення опору ANS це робить підсилювач більш стабільною, у необхідно перевірити Гонсалес книгу, він говорив про стабілізація

також перевірити, глава 2 практичні схеми РФ дизайну для сучасних системах Wirless т. II, це дуже цікаве про стабілізації, а також

U необхідно перевірити capactiace за допомогою моделювання, а також перевірити процес кути, щоб переглянути capaciatnce були змінені, що відбудеться за стабільність

khouly

Ей, я теж була така ж проблема в моїй конструкції.Але моя cascoding допоміг мені вибратися.Перевірте ваші цінності КСВ, CGD вхідного транзистора.Якщо прибуток вашої транзистора велике, шанси вашої єдність розраховується коефіцієнт частоти не є правильним, і в цьому випадку, ваша Ls не відповідає до 50 Ом.Якщо це так, то присутність реактивного елемента в джерелі, може привести у вигляді негативного опору від воріт.насправді книга Томаса Лі на CMOS IC Design РФ є проблеми, на основі цього ...

cascodig mimimize Міллер впливу й CGD з trnasisotr введення MOS, надаючи сусідній MOS betweent виведення та введення, так що це дозволить звести до мінімуму вплив зворотного зв'язку, які можуть зробити нестійкою AMP

khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back