МУЗИКА Алгоритм пеленгування

W

winglj

Guest
Привіт, всім. У мене є просте запитання про повернення пошуку за допомогою алгоритму MUSIC. З виходом антеною решітки: X = F * + N, де це керма векторів матриці, F є збуджень і N є шум (комплексне число??). і коваріаційна матриця вектора виходу х: S = E (XX *) = АЕ (FF *) * + E (NN *) Для заданого числа падаючої хвилі, наприклад, D падаючої хвилі, F є фіксований вектор, і E (FF *) = FF *, тому її ранг дорівнює 1. Чи так це? Якщо можливо, ви могли б дати мені кілька порад про чисельний код для алгоритму МУЗИКА? Мене бентежить, як я можу побудувати E (FF *). Чи повинен я використовувати середнє за часом? Якщо це так, то, що частота дискретизації я повинен використовувати? Це більше, ніж несучої частоти? Спасибо заранее.

Див Array Обробка сигналів Нейлсон Для побудови E (FF *) У тебе є сигнал без шуму я маю на увазі (F), піти на E (XX *). музика і Espirit методів оцінки DOA, що підпадають під підпростір методами. Спробуйте розуміння підпростір методи і ортогональності понять. Я спробую допомогти з MATLAB код для музики

Привіт, deepabhargavi. Спасибі за Вашу відповідь. Я побудував код MATLAB і зробити тест кілька днів тому. Я виявив, що музика може алгоритм виявлення декількох некогерентних сигналів тільки, що хоча FF * на кожному зразку рангу 1, але час середня сума (FF *) / Кількість Вибірка рангу M = Кількість сигналу. Коли вхідні сигнали є когерентними, наприклад, кілька одночастотних синусоїдальних плоских хвиль, алгоритм музика не буде в змозі відрізнити його, так як ранг E (FF *) завжди дорівнює 1. Я маю на увазі Чи є інші "високого дозволу" Алгоритми можуть бути використані для пеленгування декількох когерентних сигналів? Спасибі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back