Лічильник енергії використанням VFC

S

syee10

Guest
Привіт, Я проектування енергії метр. Припустимо, що у мене є вклад у VFC LM331, і я отримую вихід з VFC який тактового імпульсу. Як я збираюся пов'язати цей тактового імпульсу на десятиліття боротьби і відображати його на 7-сегментний дисплей для отримання одиниці "енергії"? Я віддаю перевагу використовувати будь-який IC чіпів, ніж ПОС. Будь-який прохання повідомити мені будь-яку корисну інформацію. Зауважимо, що усереднення влади (це вихід постійного струму) за певний період часу ми отримуємо енергію.

Я вважаю за краще використовувати будь-який IC чіпів, ніж ПОС.
Ні проблем, ви напевно зможете знайти радіокомпоненти, наприклад, для 7490 і 7447 лічильника 7-сегментний декодер. Провід для лічильників призначений цифр і підключити імпульсний сигнал на вхід. PS: LM331 вихід з відкритим колектором і повинні навантажувального резистора до VCC.

FVM, Ніцца, щоб побачити відповідь від вас. Чи можу я використовувати 74ls90 і 74HC4511 Insted з 7490 лічильника і 7447 7-сегментний декодер? На самом деле я плутати з лічильником .. Як я збираюся, щоб переконатися, що лічильник кол щоразу дорівнює 1 сек? означає, що коли він кол 1 = 1 с, к 2 = 2s і так далі ..

Чи можу я використовувати 74ls90 і 74HC4511 Insted з 7490 лічильника і 7447 7-сегментний декодер?
Так, але зберегти рівень специфікації точно, HC Т 4511 необхідно буде на виході TTL .
Як я збираюся, щоб переконатися, що лічильник кол щоразу дорівнює 1 сек
Я не помітив ще, що це припущення невірно:
Зауважимо, що усереднення влади (це вихід від постійного струму) за певний період часу ми отримуємо енергію.
Насправді, влада повинна бути інтегрована і підсумовується для отримання енергії, а не усереднених. Приклад: LM331 вихідний частоті 1 Гц буде представляти 1 кВт. Якщо не вважати цих імпульсів, Ви отримуєте кіловати. Ні розгорнення необхідно для цієї операції. Якщо ви хочете показати влада, ніж ви повинні розгортки.

FVM, ви можете розповісти мені більше про вихідну частоту VFC? Чи є "вихід з частотою 1 Гц представляє 1кВт" є істинний стан або просто приклад? Насправді те, що на мій погляд, є те, що вхід VFC є вихід аналогового множник, що представляє владу величина (сигнал V (T) помножити на сигнал I (T)), я правий? Я плутати раз про "Якщо ви вважаєте ці імпульси, ви отримуєте кіловати". Засоби кожному пункту в десятиліття боротьби представляють 1s в практичному?

це справжній стан або просто, наприклад,
Я думаю, я ясно сказав він приклад. Фактичне співвідношення залежить від масштабів вашого потужності сигналу і V / F масштабування здійснюється з LM331 ланцюга. Я не знаю ні про.
означає, що кожен кілок у десятиліття боротьби представляють 1s в практичному?
Ні, це не пов'язано з одиницю часу. При масштабуванні передбачається в моєму прикладі (це можуть бути різні) 1 кол може означати, наприклад, 100 секунд помножити 10 Вт або 10 секунд помножити 100 Вт блок це енергія вимірюється в кіловати.

FVM, Чи можете ви пояснити мені, як масштабування частини секунд помножити на владу? кажуть, якщо я хочу 1000W помножити на 1 сек? Як я збираюся пов'язати свою схему з VFC LM331? Будь ласка, поясніть, з простої схеми, якщо можливо? На жаль їм досить бідними в цій галузі

Лічильник енергії показує енергії, а не влада. Якщо вхідний сигнал на VFC відмінний від нуля (ви не сказали ще, звідки приходить, між іншим), лічильник електроенергії буде постійно підраховувати і, можливо переповнення, якщо він не досить цифр. Якщо ви подивитеся на звичайний домашній електричний лічильник, він має 7 цифр, наприклад, низький представляють 0,1 кВтг відповідно 360000 було. Що масштабування для низьких цифр ви хочете? Що спектр сигналу VFC внесок в W? З VFC, ви двоє optons змінювати масштабування: - відрегулювати напругу VFC на частотний фактор - використання попереднього дільника відповідно каскадів лічильника без дисплея

FVM, Дякуємо за вашу швидку відповідь. Добре я буду приблизно сказати вам система лічильників Я хочу тут сьогодні увечері. Я буду готувати блок-схему так, що у вас є краще представлення про мої проблеми. Спасибі вам так багато.

У мене таке враження, що ви хочете виміряти потужність, а не енергію.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back