Літній Altium 08

G

Guest

Guest
Давайте почнемо говорити про "літніх Altium 08", основне питання в дизайнера співтовариства є те, що нового?А старі проблеми?Ми всі любимо цей інструмент, але ми знаємо свої проблеми!

- Хіба було здійснено?або тільки бета-версій?
- Я очікую набагато швидше, інструмент, з більш високою продуктивністю і маршрутизатором.
Як дизайнер, що ви очікуєте від Altium літніх 08?
- Чи є AS08 ще не в змозі боротися високошвидкісна конструкція із занепокоєнням SI?
- Невже ми дійсно повинні мати combinatin з ECAD і MCAD?Чи потрібні нам в 3D дизайну друкованої плати?
- Якщо у вас є доступ до нової версії, розкажіть нам про свій досвід

Джонсон пише:

Давайте почнемо говорити про "@ ltium Літо 08", основне питання в дизайнера співтовариства є те, що нового?
А старі проблеми?
Ми всі любимо цей інструмент, але ми знаємо свої проблеми!- Хіба було здійснено?
або тільки бета-версій?

- Я очікую набагато швидше, інструмент, з більш високою продуктивністю і маршрутизатором.

Як дизайнер Що ви очікуєте від @ ltium літніх 08?

- Чи є AS08 ще не в змозі боротися високошвидкісна конструкція із занепокоєнням SI?

- Невже ми дійсно повинні мати combinatin з ECAD і MCAD?
Чи потрібні нам в 3D дизайну друкованої плати?

- Що це система мінімальних потреб?
- Схоже, що фінансова стратегія Altium's орієнтована на низьких рівнях дизайн друкованої плати.Підтримка високої швидкості / щільної конструкції потреби великих змін у програмному забезпеченні.
- Підтримка ПЛІС не було добре, вони використовували спеціальний інтерфейс.Замість цього ми очікуємо, що таку ж підтримку зі стандартним інтерфейсом JTAG.Інша проблема полягала у витоку програмний інтерфейс USB, вони просто використовуючи старі / низькій швидкості паралельний інтерфейс.Також DSP і інструменти IP проектування не підтримується або підтримка була дуже слабкою.
- Яка ваша думка про вбудованих інструментів лінію?Багатозадачна, що основні зміни?
- Altium сайт претензій Алегро DxDesigner і підтримку!Чи є у вас досвід з новою системою, перекладач?Allegro чи тепер підтримується експорт у напрямку?

Джонсон пише:

- Що це система мінімальних потреб?

- Схоже, що фінансова стратегія @ ltium є орієнтовані на низький дизайн друкованої плати рівні.
Підтримка високої швидкості / щільної конструкції потреби великих змін у програмному забезпеченні.

- Підтримка ПЛІС не було добре, вони використовували спеціальний інтерфейс.
Замість цього ми очікуємо, що таку ж підтримку зі стандартним інтерфейсом JTAG.
Інша проблема полягала у витоку програмний інтерфейс USB, вони просто використовуючи старі / низькій швидкості паралельний інтерфейс.
Також DSP і інструменти IP проектування не підтримується або підтримка була дуже слабкою.

- Яка ваша думка про вбудованих інструментів лінію?
Багатозадачна, що основні зміни?

- @ Ltium сайт претензій Алегро DxDesigner і підтримку!
Чи є у вас досвід з новою системою, перекладач?
Allegro чи тепер підтримується експорт у напрямку?

Одна з основних проблем у ескізного проектування були труднощі Off-Tracking лист роз'єм.Нам потрібні можливості привласнити цільової адресу автоматично для кожного аркуша Off-роз'єм, так само, як OrCAD.Ще більше можливостей для кнопки (з будь-якою комбінацією клавіш) на Off-лист роз'єму, а потім відкрити цільової точки будуть дуже корисні.

- Один друг мав досвід для імпорту файлу Алегро в Altium, займає більш ніж на 1 годину!Яка користь від цієї послуги?

- Можливо чи, щоб захистити дизайну файл?Нам потрібно іноді зробити нашу призначений тільки для читання.Як ми можемо зробити це на Altium?

Використання імпорту Алегро повинен мати доступ до старої конструкції, що ніхто інший не може Імпорт ж точністю, як Altium.Не має значення, якщо воно займає час.Після завершення роботи, у вас є точний переклад в формат, який є точною, легко відредагувати, і можуть бути імпортовані з іншим програмним забезпеченням EDA як прокладок.

Час, який йде на переказ чи радою аналіз, або маршрутизації, є менш важливим, ніж результат.Звичайно, ми всі хотіли б мати миттєвий результат, - але отримати реальні!

Ні програм EDA можна захистити від редагування файлу.Якщо у вас є копія редакторі, ви можете відкрити файл, і робота над ним незалежно від того, яке програмне забезпечення ви говорите.Якщо ви хочете, щоб хтось зможе подивитися на файл, не існує способу, щоб зупинити їх від редагування його, якщо ви знаходитесь на тій же самій мережі, і тільки вони мають дозвіл на читання файлу.Коли файл знаходиться на своїй системі, то вам не пощастило.

Замість того щоб витрачати багато часу, турбуючись про те, що програмне забезпечення може робити і не робити, то я пропоную інвестиції час дізнатися, що вона може зробити.Я провів багато років використовують практично усі великі дизайн друкованої плати опублікованих програм, і я не знайшов ідеального ще пакет.Я тільки що дізналися, як отримати найкраще з того, що я використовував в той час.

Можна копати рів з різким палиця, лопата, або бульдозера.Єдина відмінність полягає в вашої особистої сили і час, який потрібно.

Я згоден з Totaly House_cat це не питання про Lenth частину часу ви проводите по ньому це остаточне поза прийти вам потрібно більше використовувати Altium і думаю, що це одна з кращих і кращих, на мій погляд все одно

Я converison для деяких одне з файлів Gerber і це взяв мене 16 години в повній, але кінцевий результат був досконалим, і так, я міг, тільки redesinged Ради, але це може, мали більше не має мене було досить складної конструкції.

Я зробив це кілька разів, тепер на інші речі і просто граючи в околицях я можу робити це набагато швидше тепер ви знаєте, кажучи, чим більше разів ви робите, тим більше ви дізнаєтеся і став швидше і краще.

Ви можете зв'язатися з Altium будь-яких побажань, що ви можете мати.Було б, певно, допомогти, якщо конкуруючі програмні має свою особливість, яку ви запитуєте, як би зробити більш імовірним виконання ними функції.

Що стосується перекладачів займає багато часу, вона повинна була великою і щільною борту і / або повільний комп'ютер, переклади, як правило, досить Snappy.Однак у будь-якому випадку, я не думаю, що вона повинна питання занадто багато оскільки у вас є тільки перевести його раз на будь-якому випадку.

Я перевірив її знову на P4-3.2G з 1G пам'яті.Мабуть ADS08 потреби більш ніж 1G, 2G, тим краще.

Мене цікавить, скільки на 1 рік 1 ліцензійного цього інструмента може коштувати.У вас є пропозиції?

Так 2 Гб і більше хороше.Я вірю вам, імовірно, дивлячись на $ 5-15к в залежності від параметрів, які ви отримуєте.Контакт свої продажі, вони дадуть вам більш точну ціну.

Будь-які враження від використання цього інструменту з Vista 64bit?Вона є деякі помилки!

Джонсон пише:

Будь-які враження від використання цього інструменту з Vista 64bit?
Вона є деякі помилки!

Джонсон пише:

Давайте почнемо говорити про "@ ltium Літо 08", основне питання в дизайнера співтовариства є те, що нового?
А старі проблеми?
Ми всі любимо цей інструмент, але ми знаємо свої проблеми!- Хіба було здійснено?
або тільки бета-версій?

Як дизайнер Що ви очікуєте від @ ltium літніх 08?

- Невже ми дійсно повинні мати combinatin з ECAD і MCAD?
Чи потрібні нам в 3D дизайну друкованої плати?

House_Cat пише:Джонсон пише:

Будь-які враження від використання цього інструменту з Vista 64bit?
Вона є деякі помилки!

Джонсон пише:

Ви хочете сказати, що я повинен chnage моєї ОС?- ADS08 можете створити нестандартний інструмент, який зможе поєднати третій ради партії та обміну даними!
Чи можемо ми очікувати ADS08 експортувати цю програму і зробити її самостійною програмою?
До цього оголошення будуть давати, і помістити його промисловим дизайнером система більше OPPERTUNITY, щоб побудувати власний thire ради та розробці інструментальних інструмент швидко.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back