Літаки державой в Protel99

G

Guest

Guest
Привет всем
Я хочу знати, яким чином я можу зробити PCB з владою, використовуючи літаки Protel99
Apreciating Ваша відповідь

Хайт

Якщо ви маєте на увазі реальну площину шарів, додайте їх в стек менеджер - Дизайн меню> шар Стек Manager.Ви можете використовувати літак шар розпадається, перейдіть в меню Місце> Спліт площині.Real площині шарів рісуются як негативні шари - тобто, будь-який рядка на що вказує шар міді видалені (пустот).

Якщо ви маєте на увазі мідь ллється (полігони),
то залучити їх, перейдіть в меню Місце> Полігон площині.Полігони є позитивними
об'єктів - тобто, все, що ви звернути на шар мідній регіоні.

Привет
Я думаю, що потрібно першим.Мені потрібен лише для того, щоб підкреслити те, що мені потрібно, і я хочу вашого підтвердження.
Я хочу, щоб остаточний ПКС, які я буду вигадувати, щоб всі невикористовувані мідні області, діє в якості GND або VCC.
Якщо ця опція дозволить мені це?
Високо оцінюючи ваш FB

Літаки на КСП є твердими міді.Вони, зазвичай, використовуються для розподілу електроенергії, підключивши пристрій майданчиків і ВЬЯС на літаку з компонентів у верхній і / або нижньої частини ради - вам не який-небудь інший маршрут сигналів на площині.Літаки діяти як повернення на шлях сигналу сліди на прилеглі шари.Для даного виду борту матеріалу, імпеданс сигналу сліди контролюється шляхом регулювання товщини діелектричної між сигнал шару і площині шару, а ширина сигналу слід.

Як правило, в чотири шару монтажної плати би:
Кращі Signal шар - заземлення - Потужність площині - Нижній шар сигналу.Дивись далі пояснення: http://www.hottconsultants.com/techtips/pcb-stack-up-2.html

Привіт House_cat
Все, що я хочу це зробити в два яруси ПКС.Я хочу використовувати всі невикористовувані маршрутизації галузях як енергетика ЛІТАКА підключений до VCC або GND.Я хочу знати, як зробити це, використовуючи Protel99

Спасибо
Хайт

Потім ви використовуєте багатокутника.Ви побачите, що команда в КСП редактор 'Place> Полігон площині' меню.Заповнення невикористана частина маршрутизації шаром міді полігонів не є такою ж, як за допомогою істинного "літак" - як я зазначав вище, справжню "площині" є contiuous твердий шар міді.

У Protel99SE,
спочатку переконайтеся, що ви визначили ваш рада начерки про зону шару з безперервним начерків.Місце та маршрути всіх компонентів.В якості останнього кроку, виберіть місце> Полігон площині.У діалоговому вікні, що
з'являється після вибору полігонів місце команди, Ви повинні вибрати шар, чистий, типу за, і інші варіанти підключення.Потім зробити начерки на полігон за борт поверхні.Trace, колодки, і
об'єкт дозволів буде здійснюватися автоматично на основі правил проектування ви створили.Наявні порожнього простору буде заповнений міді.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back