Лінійні диференціальні рівняння Рішення використанням ОУ

R

RollingEEE

Guest
Привіт, чи можете ви мені допомогти. Дайте мені схему використання операційних підсилювачів і пасивних елементів для вирішення на V (T) D ³ V / д ³ + 2 D ² V / д ² - 4 DV / DT + 2 = U (т), де, напруга U (т) задається хоча деякі генератор . початковим умовам: V (T = 0) = 0; DV (т = 0) / Л = -2 г ² V / д ² = 3, при г = 0

Може бути, ви можете перетворити це в тимчасовій області для диференціального рівняння Лапласа з-домену для отримання функції системи грошових переказів, то є. U (S) / V (S) = S ^ 3 +2 S ^ 2-4 +2. Тепер завдання, яке повинен виконувати полягає в розробці системи для реалізації цього TF використанням avtive схем. З найкращими побажаннями! - Сан -

Ви можете дати мені які-небудь приклад / підручник для реалізації такої схеми?

знайти urself лінійного аналізу підручника ciruit

Ви повинні зробити інтегратор, гадюка, відняти з схем операційних підсилювачів.

[Цитата = leohart] знайти urself лінійного аналізу підручника ciruit [/ цитата] ха-ха дуже смішно, я Hayt Kemmerly Дурбін, Boylstad, Колін і Driscol

Я думаю, що ви повинні робити це з інтеграторами, так як диференціація не є причинним (тобто ви не можете обчислити похідну в режимі реального часу). Якщо ви можете задавати початкові умови, а також є 3 інтеграторів, здається, що це повинні бути досяжними. Ви повинні подивитися кілька книг на аналогових обчислювальних машин

Знайти щось про аналогових обчислювальних машин. Це дуже стара історія, і добре відомо в 60-х.

Ви повинні зробити реалізацію просторі станів цього диференціального рівняння. З його relization ви можете реалізувати його, використовуючи тільки інтеграторів, суматорів і инвертирующего підсилювача. От і все. Я посилаю вам короткі замітки про аналогових обчислень. Я рекомендую книгу для більш insigth цієї теми. Книга лінійних систем Kailath.

один з аналогових техніка фільтр рівняння стану, які можуть бути реалізовані за допомогою операційного підсилювача, але ви повинні перетворити тур рівняння в просторі станів рівняння я думаю,

перемикання конденсаторів схема може легко abtain цієї функції.

агов взяти перетворення Лапласа рівняння ... U отримаєте рівняння з домена ... це eqation U писати в стандартний варіант для пристроїв N залучити coressponding пасивних компонентів як конденсатор для 1/s...etc зі отримаєте уявлення про те, схема виглядає ..

Ах, як я можу завантажити цю книгу, я зацікавлений у тому, аналогових обчислень ...

Просто натисніть на "вільне дзеркало" варіант.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back