Лінійний алгоритм інтерполяції

T

Tracid

Guest
Привіт! Я б на два питання до Вас. Давайте говорити про перші тільки в моєму проекті я електроніки доведеться використовувати лінійний interpolation.I знайти цей документ на сайті: http://www.ieor.berkeley.edu/ ~ goldberg/pubs/XY-Interpolation- Algorithms.pdf Проблема в тому, що після прочитання і намагається слідувати рівнянь я заплутатися. Я думаю, що автор змішаних змінних і, отже, його неможливо отримати в результаті. Може хто-небудь будь ласка, подивіться на цей документ і знайти помилку або, якщо немає ні одного бутона, то поясніть мені метод, описаний? Спасибі!

шкода, що ви дякувати за? Ви виявите, що посилання корисною для себе?

Привіт, я не читав його докладно, але впевнений, що в алгоритмі Bresenham, спробуйте Google тоді ви знайдете багато пояснень. З повагою, кл.

Завдяки Ічан! Я не англійськи людина так може хто-небудь сказати мені, що робить прем'єр значення означає? Наприклад: delatX і deltaY взаємно прості, або PIME значення X. ******* посилаються на роз'яснення алгоритму Bresenham: http://www.cs.mcgill.ca/ ~ cs644/Godfried / 2005/Fall/Menard/integer.htm Чи згодні ви з, що на дні Wheres "останнього пікселя досягли? перевірив порівняння добре? У ньому говориться, повернутися назад, якщо X менше або дорівнює призначення. Але я думаю, що якщо його рівні, то не треба стрибати назад, тому що вона перетне пункт призначення на 1 (так що цей спосіб стрибає назад, поки його не більше)! Що ви думаєте: це «більше або дорівнює 2 * deltaX" товару або його досить «більше»?

Я пішов потік Bresenham алгоритму схема розвивати необхідний код для мого мікропроцесор, який обертається крокових двигунів. Тепер я глибоко в цьому кроці розрахунку (визначається, яка вісь більше рухатися, рухатися напрями і т.д.) При записі в кінці частини підпрограми одне отримав неясним для мене. я зламала осі на 256 positions.The алгоритм я слідують говорить довгої осі повинні рухатися кожної ітерації і короткі осі (коротке відстань від початку до кінця) повинні рухатися відповідно до розрахунку results.There б жодних проблем, якщо я використовую повної активації, тому що в кожній ітерації я рухатися довгої осі один повний крок (і таким чином на одну позицію). Але реальність така, що я використовую мікрошаговий і заздалегідь точно на одну позицію вперед / назад я повинен зробити рівно 6 microsteps.This означає, що я не повинен оновлювати інформацію становище кожної ітерації, але тільки раз на шість ітерацій. (Я зробив це так, тому що я хочу, щоб avoide 16-бітових обчислень) Моє питання: це впливає на потік наближення лінії та завершення, якщо я оновлення позиції інформації тільки після того, кожні 6 кроків? (Так я робити розрахунки, якщо я використовую повний степпінг, але оновлення позиції тільки кожні 6 ітерацій) Спасибо!

На мою думку, ви повинні будете використовувати більшу кількість, ніж BYTE, використання цілого або навіть довге ціле. Якщо ви використовуєте мікроконтроллер і програмування на асемблері, то пов'язані 16bit математична бібліотека повинна бути доступна десь в Інтернеті. На ваше запитання, я думаю, що його можливо, але ще раз, використовуючи більше число є кращим вибором, ІМХО. З повагою, кл.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back