Логічні аналізатори, які генерують neumonic коди?

S

snsriram79

Guest
привіт чи є логіка аналізатори, які genrates neumonic кодів, заснованих на сигнал tansistion з портів введення / виводу. якщо так, то г вони й те, що р мікроконтролерів він може підтримати. Мені це потрібно для виконання налагодження за Motorola / Mitsubishi / Hitachi 16 мікроконтролерів небагато. Довідка

привіт Sriram, чи можливо це? до RU отримати будь-яку ідею? до побачення

Це може бути гарною ідеєю, щоб була така функція на моєму майбутньому самостійно зробив логічний аналізатор. Ви підключіть аналізатор на шині даних мікроконтролера? Як аналізатор робить різниці між команд і даних, які можуть мати однакове значення? Не могли б ви дати мені більш детальну інформацію про те, як вона повинна працювати? TOTO2001

Обидві компанії Agilent і Tektronix мають логіки аналізатор, які підтримують дізассемблер різних мікропроцесорів. Але ви могли б також запитати мікропроцесорів виробництва, про які доступні логіки аналізатор Є.

Хм, процесор дизасемблери для логічних аналізаторів старі ідеї. Наприклад Tektronix 1241 було бл. 20 мнемоніка модулів, аксесуарів. Як правило, вони використовують контактний ALE для адреси / даних демультиплексування, M1 контактний цикл на Z80 для Поділ інструкцій і т.д. Але я не думаю, що це корисний підхід для мікроконтролерів, які Flash / RAM вбудована (PIC, AVR і т.д.) Для мікроконтролерів з зовнішньою пам'яттю програм, я впевнений, що нові види Agilent / аналізатори Tek є можливість удавальник покоління. По крайней мере, ви повинні бути в змозі прочитати аналізатор пам'яті в комп'ютер і написати дізассемблер, як комп'ютерна програма.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back