Логіка відкритих колектор

T

tellMeDaBasix

Guest
Я плутати з відкритим колектором логіки IC: Розглянемо наступні три частини: 1. 7405: Hex інвертор з відкритим колектором виходи 2. 7406: Hex інвертор буфер / драйвер з відкритим колектором 30 В виходами 3. 7416: Hex інвертор буфер / драйвер з 15V вихід з відкритим колектором у мене є питання: 1. Чому 3 ІМС з іншою напругою живлення? Чому б не одна ІМС з 30V вихід з відкритим колектором? 2. Для 2 і 3, якщо врахувати, що вихід може піти на 15В і 30В, але хтозна, близько 1? Чи є його (Vcc + 0,5)? Де знайти інформацію в таблицю? 3. Якщо я підключити підтягаючий (наприклад 4.7K) кожному вихідний контакт, то буде не 7405 став так само, як 7404? 4. Є різниця між 7405 і 7404 тільки те, що 7405 не має виходу MOSFET джерела, підключеного до опору підтяжка? Я дуже щасливий з відповідями!

1. Просто виготовлення пристрою повинна бути різними, нижні напруги дешевше у виробництві. Це компроміс між вартістю і потрібно використовувати більш високу напругу. 2. Максимальна напруга повинна бути у паспорті. Для пристроїв, які не мають відкритих контактів колектора, контактний виробляє напругу, так що встановлені пристрої, як правило, дуже близько до VCC. 3. Ні, різниця в тому, що відкритий колектор залежить від струму через підтягаючий резистор, щоб зробити високий логічний рівень. У нормальних пристрій, вихідний каскад диски шпильку, щоб високе стан. Хоча це може здатися на перший же, вважають, що ефективне значення транзистора водіння контактний високою може бути кілька Ом так контактний напруга буде зростати дуже швидко. Резистор швидше за все приведе до більш повільного часу наростання. 4. 74xx серії TTL, вони не використовують MOSFET транзисторів, але в основному ви праві. Верхній транзистор у вихідному не для підключення внутрішнього навантажувального резистора, хоча, це підключити вихід як безпосередньо до VCC штифт, наскільки це можливо. Брайан.

Але 74HC є польовий транзистор, ні? Крім того, у Брайана відповідь 3, чи означає це OC IC вихідний контакт ніколи не знищити, якщо коротке замикання на масу, але 74HC04 контактний опік, якщо замикання на землю?

Не будьте: | Я не впевнений, де ви знаходитесь, але пам'ятайте, що в той час як деякі з нас працюють протягом дня, деякі сплять ночами. Ви не згадали 'C', 'ХК', 'AC', 'НСТ "і інші сім'ї у вашому оригінальний пост, щоб ми обидва мають рацію. База 74 серії всі біполярного ж. Ви маєте рацію про не пошкоджуючи OC виходів шляхом підключення їх до землі, яка є однією з причин, вони використовуються. Якщо ви представите вихідних контактів двох не-OC пристрої з'єднані між собою, якщо виявилося верхньої транзисторний вихід на диску його вихідним контактом високого і інших виявилося нижнього транзистора на диску його контактний низький, два провідних транзисторів б спалити . Вони були б в серію прямо навпроти VCC на землю залізничні і обидва включені. Тепер подивимося на це з шпильками OC, тільки підтягаючий резистор може струм джерела так, якщо вона має достатні значення, струм обмежений і пристрої безпеки. Або пристрій може тягнути лінію низького безпечно і вони обидва можуть тягнути низьким в той же час безпечно. OC часто використовується в ситуаціях, коли Є багато пристроїв, підключених таким чином, це називається дротяної або конфігурації, оскільки він імітує логіку або функції. Брайан.

[Цитата = між] Не: | Я не впевнений, де ви знаходитесь, але пам'ятайте, що в той час як деякі з нас працюють протягом дня, деякі сплять в нічний час [/ цитата] Я не розумію :-( [цитата. = між] Якщо уявити вихідних контактів двох не-OC пристрої з'єднані між собою, якщо виявилося верхньої транзисторний вихід на диску його вихідним контактом високого і інших виявилося нижнього транзистора на диску його контактний низький, два провідних транзисторів б згоріти. Вони будуть послідовно прямо навпроти VCC на землю залізничні і обидва включені. [/ цитата] Ok!

Один з ваших повідомлень щойно: | перед відповів я. Потім повідомлення зникло, я думав, що ви будучи нетерплячим для відповіді. Це легко забути при використанні інтернету, що вона охоплює так багато часових поясів. Я часто отримую люди скаржаться вони не отримають негайного відповідей, коли вони забувають, це може бути посеред ночі тут. Брайан.

А школярі лише люди, які все ще використовують старі паршивий ТТЛ ІВ?

Audioguru, я бачу ваші поради велику частину часу хороше. Ви говорите, що я повинен використовувати GAL?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back