Латка антена для RFID

A

abhishek.vnit

Guest
Привіт всім,
В даний час я проектування антени на 2.45 ГГц ..Мені необхідно розробити антени,
що мають, як малі розміри, по можливості, а також високий коефіцієнт підсилення, як це можливо ..
Я буду використовувати патч мікрополосковая антена.Для 2,4 ГГц, половина довжини хвилі це близько.125 мм ..Це необхідно, щоб патч розміри повинні бути ок.дорівнює ця величина?
Я бачив кілька прикладів, коли різні виправлення форми були розроблені мати зменшення розміру ..(Методи, такі, як складні) ...Це зробило мене дивно те, що про RFIDs які використовуються ..Якщо вони використовуються антени з довжиною (розміри) від 5 см!!Я також прийшов до висновку про те, що діелектрична проникність повинна бути високою (~ 10) для зменшення розміру ...Моя мета полягає в тому, щоб розслідувати, якщо патч антенна решітка з дуже малої довжини (близько 1 см) може бути використана для мобілізації навколишнього РФ влади.
Було б дуже допомогти, якщо хто з вас може вказувати на документи, в яких дизайн малих антени для 2,4 ГГц є given.I хотілося б мати патч антену розмірами менше 1 см, яка працює на 2,4 ГГц ..Я розумію, що з використанням високої діелектричної внесе імпедансной відповідності проблеми, але я міг би зробити з високою точці імпедансной корми.Не могли б ви уточнити з цього питання?
Висловлюючи Вам.
Abhishek.

Привіт там
Що поляризації антени повинні мати?Я дизайн я мікрополосковая антена 2,4 ГГц, який являє собою замкнуте коло polirazed.Я читав кілька статей, я пам'ятаю, що деякі з них просто розслідувала цю тему (меншого розміру) найбільш широко використовуються складні як ви вже згадували.Я постараюся знайти в цей уікенд.Але, наскільки я пам'ятаю, деякі інші параметри антени гірше.Як ви, таким чином, вже згадував, підложки використання впливає на розмір.Який діелектричної константи uyou використовуєте?

З повагою
Бруно

Висока діелектрична постійна, яка призводить до меншій дипольні означає більшу частину енергії обмежується в діелектрики, це знижує випромінювання.Ви проти одного з основних торговельно-Off ... антену менших коштів менше випромінювання.

Я скористався цим dielectrically завантажені АНТ-916-JJBRA антена на 900 МГц.Вона працювала добре.Ви повинні бути в змозі знайти або розробити аналогічні один становить 2,4 ГГц.У деяких надвисокої діелектричної шайби за кінець дроту, скорочення тривалості значно.http://www.simplesolutions-uk.com/shop/20/23/30/index.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back