Латекс - Вставити рис

S

sumit007

Guest
Привіт .. Може хто підкаже, як вставити фотографію в файл латекс? У мене є фігура в. JPG формат і. ЕРС форматі .. Спасибі.

Я думаю, якщо у вас є редактор, як Winedit і TexNicenter, вони могли б вставити малюнок для вас. Це те, що я \\ почати {цифра} [H] \\ центрування \\ includegraphics [ширина = 13см, висота = 7см] {G: / mywork / PIX / xxxx.jpg} \\ {заголовок Результат на день} \\ ярлик {рис : 151106b_measure} \\ {кінці цифра} корисну посилання, щоб дізнатися основні латексу http://en.wikibooks.org/wiki/LaTeX http://www.ctan.org/tex- архів / Довідка / Каталог / bytopic.html

Також не забудьте включити латексу libraray GraphicX!

привіт спасибі за вашу допомогу. Але якість завантажений малюнок у форматі PDF (створений латекс) не є добре. Як я можу завантажити фотографію в латекс з гарним guality? спасибі.

[Цитата = amir_rastegar2003] привіт спасибі за вашу допомогу. Але якість завантажений малюнок у форматі PDF (створений латекс) не є добре. Як я можу завантажити фотографію в латекс з гарним guality? спасибі. [/quote] Я так не думаю, якість ПІК дуже добре я в цьому впевнений. У коді була wirtten вище, ви можете змінити "[H]" на "[H]", щоб дозволити вам покласти рис, як ви хочете точно.

привіт я маю на увазі ПІК не настільки очевидна у форматі PDF (створений латекс) також Тхе мають свої оригінальні resolotion. спасибі.

Ви хочете поліпшити чіткість на ПІК?

Ні дорога, ASI сказав, завантажені ПОС resolutios в якості основного ПОС, але це не дуже зрозуміло, ви повинні зум на бачити в ПОС з більш ясності. ОК? Розглянемо наступні situatioin: Я для завантаження результатів моделювання з MATLAB на латекс. Що я повинен зробити, щоб отримати хороший файл латексу з високою якістю ПІК? Велике спасибі.

С. А., О, я розумію, спасибі вам, я вам дам коментар, що дозволить вам змінити розмір ПОС, як ви хочете. \\ Почати {цифра} [htbp] \\ центрування \\ resizebox {0,75 \\ TextWidth }{!}{ \\ includegraphics {B2}} \\ {заголовок вашого катіона} \\ {мітка рис: Рис} \\ {кінці цифра} Це пояснення Наведений вище код. THe "розмір" команди, щоб дозволити вам змінити розмір ПІК в будь-якому розмірі послатися на текст ширину, тому я написав 0,75 \\ TextWidth, і "!" знак ставиться щоб зберегти пропорції між шириною і висотою ПОС, ви також можете зробити ПІК розміром 1 \\ TextWidth, це означає ПІК займе весь простір дозволило текст, так що ви можете написати будь-який розмір ви хочете . Інше важливе зауваження ви можете побачити в одній команді я не писав шлях ПІК Мінкультури Росії, тому що, коли ви пишете шлях він з'явиться в PDF, так що ви поклали в ПОС же шлях LATEX файл запуску і видалення дорозі, коли ви поклали ПОС, як я написав. Надія, щоб допомогти вам. Салам.

Привіт в латекс ви отримаєте найкращий результат, якщо ви використовуєте Graphis, який знаходиться у векторному форматі. JPEG не є, але PNG, EPS є формат векторної графіки і буде дуже ясним і чітким. Так що якщо ви хочете гарний результат у вас є для експорту в EPS або щось подібне. Matlab можете зробити це. З повагою

привіт спасибі за ваші коментарі. У мене є інша ідея. коли ви робите вашу моделювання в MATLAN, змінити розмір ПОС (моделювання результату) і зберегти його в той же шлях, що ваш латексу файл існує. потім використовувати летить вище команди (з розміру фактора 0,9 або 0,8 або .... bepend на рис розміру). , А потім побудувати латексу файл. побачити результат. Це ідеальний варіант. спасибі! Plz протестувати його і розповісти про результати. спасибі

Я не пробував, але я думаю, що це буде дуже добре.

я протестувати його. В результаті здійсненого !!!!!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back