Лак / Захисне покриття!

C

Chris56000

Guest
Привіт! Фотографія я відправив з цієї посади показана частина дефектних органу управління ECU від Rover 75 2.0 CDTI, який я хотів би звернути з урахуванням спробі ремонту, але як видно більшість друкованих плат покриттям з обох сторін жорсткого червоний Goop якийсь, що я бачив на автомобіль електронних збірок до! Може хто-небудь пропонує будь-які пропозиції щодо того, що цей матеріал, і якщо є розчинник або хімічна речовина, яка буде розпустити її, не руйнуючи компоненти повністю, будь ласка? Велике спасибі, Кріс Вільямс

Схоже, акриловий лак раніше доступні з RS Components відповідно до частини номер 555-550 який тепер замінений за номером 199-1480. В основному, це вологи бар'єр навколо чутливих ланцюгів. Я думаю, що це може бути видалені за допомогою розчинника, як ULS від Electrolube. Я використовую лак, але я ніколи не пробував видалити його, тому я не можу говорити з досвіду. Брайан. - Просто зробив деякі дослідження і здається Ксилол також будуть видалені, але вона може також зашкодити деякі пластмаси. Ксилол важко купити в невеликих кількостях, але він продається як "Hammerite чистих кисть і розріджувачі" у магазинах DIY. Ви повинні запитати за це на контролі, мабуть це цінується розчинника діти зловживань!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back