ЛАНЦЮГ WANTED! - "1-АА батареї" мобільного телефону "надзвичайних зарядний пристрій"

• Thread starter Electric-Car_fan1
  • Start date
E

Electric-Car_fan1

Guest
Привіт форуму! Хто-небудь є одна з тих (так звані) "1-АА батареї" мобільного телефону "надзвичайних зарядний пристрій"? хто може побачити фактичний схеми використовуються, і відправити його? він повинен бути якийсь конвертер / "Інвертор" (насправді це не інвертує все-його неправильним) отримує вхід 1,0 ~ 1.5VDC (1 BATT А. А.) і виходи ~ 5 В постійного струму, для підзарядки мобільного телефону спільного. приклади (може бути знайдений з великою кількістю брендів, може бути, на вашому місцевому магазині електроніки): Google: "одна батарея надзвичайних зарядний пристрій" Мені потрібно, щоб один із тих, на маленький білий світ (треба б купив один, коли я бачив це, 2 роки тому, але зараз я не можу знайти їх на місцеві магазини ...) Спасибо заранее ---------------------------- --------- "100 років тому це було віці нерозумно відходів всіх ресурсів" - лютий 2099

Ці схеми використання "заряд механізм накачування". Я думаю, що є IC від Максима. Перевірте, що

Як правило, Boost DC / DC використовується. Прохання перевірити RT9266. [URL = http://www.richtek.com/] Richtek Technology Corporation [/URL] Також багато китайської компанії IC забезпечує сумісних. Вони дуже дешеві (

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back