Кільце VCO: Посилення підсилювальних каскадів

N

nandu

Guest
Що відбувається з частотою коливань кільцевого генератора, якщо я збільшити посилення кожного підсилювального каскаду вище мінімально необхідного рівня вигоди? Чи буде збільшення або зменшення частоти? Я безумовно вважаю за краще в тимчасовій області пояснення.

Шановні нанду, для спецділянці, такі як 3 кільцевого генератора етапі, частоти генератора вирішується відкритим контуром 3 дБ смуга пропускання кожного підсилювача. Якщо ви не зміните відкритим пропускної 3дБ циклу, то її частота не змінюється. Але як ви гарантувати це, коли ви зміните вигоди? Чи правильно це? З повагою, [цитата = нанду] Що відбувається з частотою коливань кільцевого генератора, якщо я збільшити посилення кожного підсилювального каскаду вище мінімально необхідного рівня вигоди? Чи буде збільшення або зменшення частоти? Я безумовно вважаю за краще в тимчасовій області пояснення. [/ Цитата]

якщо і змінилася отримати шляхом зміни W / L, то 4 ємності навантаження, що буде відрізнятися, а потім частота коливань

Ну, у мене є певний ідеал підсилювач, посилення я можу змінити без зміни його 3dB BW. У цьому випадку, як philipwang сказав, частота musn't змінюватися. Але я читала, що частота пропорційна отримати (за умови, знову BW постійно), і коли я це за допомогою моделювання вищезазначених ідеальний підсилювач, я виявив, що частота не збільшується пропорційно отримати! Це те, що я не в змозі пояснити

Я вважаю, що частоти не будуть зачеплені. Що відбувається, що якщо при збільшенні частоти вище певної межі, то деякі з транзисторів може увійти в нелінійній області, які за його самоврядування, зменшує коефіцієнт посилення в черговий раз. Що має статися в тому, що вихідний каскад повинен мати свій максимальний розмах забезпечити макс. влади до наступного "блок".

Так, я думаю, реальна осциляторів кільце робити зрештою, ударить деякі гойдалки насичення. Але Im моделювання з ідеальним підсилювальні каскади, і я не в змозі пояснити пряма залежність частоти посилення підсилювача.

насправді, на мою думку, ви повинні обчислити є затримка = TpLH (гойдалки до часу) + TpHL (коливання вниз), який замість того, щоб так звана пропускна здатність зробити контроль частоти на великому чином сигнал.

[Цитата] Я не можу пояснити, пряма залежність частоти посилення підсилювача [/ цитата] Я думаю, що вони не мають прямого відношення

якщо припустимо, що ви тримати GBW кожному етапі те ж саме, більш високий коефіцієнт посилення означає зниження маси тіла, отже, більшою затримкою, тому більш низькі частоти.

Але насправді більш високий коефіцієнт посилення дає пропорційно більше високій частоті. Це тому, що підсилювач з великим коефіцієнтом посилення показує, крутий підйом на його виході, ніж з нижніх отримати за той же вхід. Це означає, що подальші инвертирующего підсилювача спрацьовує набагато раніше, ніж підсилювач з низьким посилення, і, отже, перемикання відбувається швидше.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back