Куточок аналізу в Cadence

R

rf_ray

Guest
Привіт всім Шукаю turorial для проведення аналізу в кутку каденції. Я використовую TSMC 0,25 процесу. Дизайн набору були встановлені. Здається, я повинен написати сценарій для виконання кутку аналізу, чи так це?

Так, ви повинні написати скрипт для кута аналіз

Як я можу сценарій спецій файл для аналізу куті?

Я не думаю, що вам потрібно "писати" сценарій для запуску кути аналізу. Всі параметри можуть бути встановлені у вікно. Перш за все, вам доведеться вибирати процес, то встановити деякі параметри, такі як температура ... Допомога може бути кращої команди. Для збереження налаштувань в якості сценаріїв тільки робить вашу роботу легше останнього.

При заповненні "модель бібліотеки" в налаштуваннях можна вказати, "сектор", як типовий, і далі, сс, і т.д, щоб запустити кутку моделювання. Удачи!

Різні куті мають різні результати, але деякі книги кошти повинні запустити й далі, ss.etc. Отже, що ж кутку моделювання є найкращим, і точним?

і далі, сс, і т.д. всі разом називаються "кути". Мотивом, щоб побачити, як цей процес сортів вплив на ваш дизайн.

У цьому немає нічого про те, які кутку моделювання краще і точніше. Воші micel99 сказав, Є кілька sceniro в кутку моделювання, то вони такі: типова, і далі, СС, ДС і SF. Як правило, ми моделюємо контур з типовими. Однак, враховуючи процес зміни в процесі виготовлення, то вам краще запускати всі з них befroe ви представити вашій дизайну. Сподіваюся, це зрозуміло.

Ви можете бачити допомогти документ комплекту розробки і моделі. Він повідомить вам все тип кутку ви можете використовувати.

Я пам'ятаю, у власному допомогти каденції, існує підручник, щоб написати сценарій під назвою океани або щось подібне запустити кутку моделювання. Ви можете знайти його в Cadence документ допомогу або знайти в підручнику каденції шлях вручну. Удачи!

Нагадаю, що кути включають діапазон температур (див. Ваше спец.), Напруги (зазвичай + / -10% + ІК краплі), сс = Nslow-Pslow, FF = Nfast-Pfast, фс і SF. І всі комбінації ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back