Крім того підписаних номерів

L

lordsathish

Guest
Привіт ... Я намагаюся коду Verilog протягом 8 бітового суматора ... Щоб додати негативного числа ми доповнюємо його і додати його з позитивним числом з перенесенням в якості '1 '. Однак, коли ми отримаємо перенесення з описаного вище процесу як нулі, то ми повинні обчислити додаток до двох результат. Для цього ми повинні доповнювати результат і додати його з 1. Це буде споживати ще один 8-бітовий суматор. Т. е. обчислити додаток до двох результату, якщо проводити дорівнює 0 посідає одне моє суматора. Is'nt чи які-небудь інші кращий спосіб уникнути цього ще один суматор ...

Використання до двох числовому форматі доповнення, існує ефективне немає необхідності в спеціальному лікуванні будь-якого значення, ви просто додати двійкових чисел без урахування знака. Крім того, можна виявити переповнення від результату зодіаку: Якщо обидва числа мають знак рівності і результат має протилежний знак, ви отримали переповнення.

я, але я повинен у мене вихідний, щоб бути підписаний у поданні ... так що я повинен знайти додаток до двох разів ...

Як приклад з 4 біти номера 1011 + 0100 = 1111 вірно для непідписаних уявлення, де засоби 11 +4 = 15, але і для підписані, тобто (-5) + 4 = -1.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back