Кращі I / O експандер серійний?

F

fuzzzy

Guest
Привіт,

у відповідності з Вашим досвідом, могли б ви розповісти мені що є найкращим I / O I2C серійний детандер водити 15 автомобільних реле?Я tryed використовувати PCF8575 інтерфейсом на ULN2003 але вона не працює.

Чи вважаєте ви, що PCA9555 могли б працювати?Чи є кращий пристрій робити цю роботу?

спасибо

У вас є кілька водіїв з Максимом, Motorola, Philips, мікросхема ...

Ви розглянути питання про використання SPI і I2C не тільки ...

Що таке споживання енергії вашої реле?

Привет!

Ваше обмеження звучить як це нинішній потрібно реле.Я використав PCA9538 жодних проблем, але вони можуть тільки згасити стільки струму.Можливо, вам доведеться використовувати транзистор в свою чергу, на Ваш реле.

Я мав проблеми водіння автомобільних реле через Дарлінгтон масив (uln2003).
і я ж проблеми водіння світлодіоди безпосередньо використовуючи PCF8575.

ЗАРАЗ Я знайшов PCA9555, що я думаю, це більше підходить для цієї роботи.Я
прошу вас, якщо у відповідності з Вашим досвідом цієї експандер може працювати на диску реле або ви думаєте, є найкраще пристрій?Datasheet читання, я можу сказати, що ці пристрої нахиляє їзди безпосередньо relays.only (10mA раковиною)

fuzzzy писав:

Я мав проблеми водіння автомобільних реле через Дарлінгтон масив (uln2003).

і я ж проблеми водіння світлодіоди безпосередньо використовуючи PCF8575.ЗАРАЗ Я знайшов PCA9555, що я думаю, це більше підходить для цієї роботи.
Я прошу вас, якщо у відповідності з Вашим досвідом цієї експандер може працювати на диску реле або ви думаєте, є найкраще пристрій?Datasheet читання, я можу сказати, що ці пристрої нахиляє їзди безпосередньо relays.only (10mA раковиною)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back