Кращий microcontroler - низька вартість, простота розвитку малого дизайн

N

news

Guest
Jakie są nowe ceny roamingu? Jak sprawdzić, czy autobus, którym jedziemy na wycieczkę jest bezpieczny? Co zrobić w przypadku opóżnienia samolotu? Dlaczego warto mieć Europejską Kartę Ubezpieczenia Zdrowotnego? Czy cena wycieczki może się zmienić? Jakich pamiątek nie możesz przywozić z wakacji? Na te i inne pytania odpowiada dziś UKE wraz z osiemnastoma instytucjami.

Read more...

Я прошу за кращу мікро. Низька вартість, доступні інструменти для розробки с, простий у розвиток малого конструкцій (16 I / O)

Ви повинні дивитися на 80C51 сімейство мікроконтролерів. Atmel і Філліпс є. Вони 8-бітного мікропроцесора з таймерами, UART і операцій введення-виведення можуть використовуватися або як входи або виходи. Є також пара Сі-компіляторів для цієї родини (як Архімед). Внутрішньої флеш йде від 1K до 64К (для TEMIC). Не потужний, але дуже не дорого (

Добре, бос! Вибачте за мій ледачий відповідь на сьогоднішній ранок, я повинен був йти на роботу ... Прочитано цікавіша історія в наступних розділах форуму. Ці хлопці мають більше часу витрачати, ніж я. elektroda.pl форумів »» Програмування »» порівнюючи рис і 8051 заснований MCU

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back