Кращий EDA інструмент для Linux

D

dirace

Guest
Що-м кращим EDA інструмент для Linux і де я можу його знайти? Im використанням Thnx Mandrake Linux

Майже кожен постачальник EDA говорить, що їх інструменти прекрасно працювати з RedHat, але вони не говорять про Mandrake або інших disturbutions. Це забавно, чи не так? і деякі інструменти, працювати тільки на певну версію, як synplify для RedHat 7.2 Я також намагаюся, щоб це відбулося в RedHat 7,3 отримати один на один з synplify 7,1, що не так просто ... Я думаю, що причина може бути Lib не може відповідати або який-небудь неправильно називати DLL. До речі, Synopsys-DC буде підтримувати Linux і не тільки вже не на вітер * було.

Ну, це не так. У мене є старий Suse 6,4 дуже, дуже індивідуальні і ModelSim, XHDL, NC-SIM, Synplify (у тому числі 7,1), посилення, HDL Дизайнер і багато EDA інструментів працює нормально. Ну, це правда, іноді я повинен додати динамічні бібліотеки (наприклад, XHDL), але це вина постачальника не включати їх. Статичні бінарні файли більше, але вони працюють в _все_ дистрибутивів. Постачальники наступних M $ aproach. Вони тестують свої продукти в одне розподіл, як правило, RH, і сказати: "... протестований тільки в RH ..." Це означає, що "він працює з поза RH-скриньку використовуйте його на свій страх і ризик в інших дистрибутивах" Пізніше

[Цитата = dirace] Що-м кращим EDA інструмент для Linux і де я можу його знайти? Im використанням Mandrake Linux Thnx [/quote] "EDA інструмент" включає в себе безліч різних програм, починаючи від фільтрів для ASIC P & R. Що саме ви хочете зробити? З повагою, Buzkiller.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back