Кращий Град школи в США для RF / Microwave?

G

GeekWizard

Guest
Привіт усім, які університети будуть кращі в США працювати на кандидата в РФ / НВЧ області?

Я думаю, це питання було задано кілька разів. Ну, ось моя думка: Східне узбережжя: Georgia Tech (чув, що вони хороші) і Массачусетського технологічного інституту (можливо) Середнього Заходу: UIUC (найкраще для чисельних методів) і Університету Мічігану (чув, що вони хороші) Західне узбережжя: UCLA (зліва руками метаматеріалів)

Огайо Технологія мають SPME дуже відомих дослідників. :) BR, Дейв

Я думаю, Каліфорнійський університет в Берклі і Стенфордського університету також дуже гарний. і Каліфорнійського університету в Сан-Дієго дуже відмінний в РФ Дизайн підсилювач потужності.

Які фактори ви, хлопці, розглядаються в суді ці школи? Просто дивлячись на вчителя, Разаві знаходиться в Лос-Анджелесі (не так?)

Університет Колорадо, Боулдер теж добре, з професором Зоя Попович. Підсилювачі потужності, антени, MEMS.

А як щодо UPenn? Будь-який, є думка з цього приводу?

UPenn - Мітра є, він добре відомий чисельні методи в електромагнетизм UCLA - Іто є

Насправді U Пенн у Філадельфії, професор Мітра там немає. (Я отримав майстра там. Наскільки я знаю, що у них немає мікрохвильової курсів.) Мітра є в Університеті штату Пенсільванія (наскільки я пам'ятаю), в State College, Пенсільванія. Syracuse University, дуже близько від мене, має хороший практичний послідовності курсів для СВЧ-дизайну. (Тобто, де я отримав свій кандидат) Один з наших співробітників в даний час переживає, що послідовність для своїх господарів. Якість курсів це дуже добре.

[Цитата] Я думаю, це питання було задано кілька разів [/ цитата] Не могли б Ви вставити посилання, як я не міг знайти будь-який такий дискусії. Велике спасибі.

UMass-Амхерст - ланцюг рівня, практичні, MMIC Корнелл - Автоматичні рівня, RFIC / MMIC групи, теоретичні, практичні UC-Санта-Барбарі - Теоретичні, MMIC, пристрої Університету Південної Флориди - практична, MMIC, MMIC випробувань, ООПТ, RFIC університету Флорида - MMIC (Silicon), RFIC, практичні Virginia Tech - RFIC - Практична Мічіган - MMIC - Дуже Теоретичні Georgia Tech - аналоговий Mixed Signal, RFIC, MMIC - практична і теоретична - Найбільший RFIC групи в США Каліфорнійський університет в Берклі - RFIC, аналоговий змішаний Сигнал - теоретична, але практична Стенфорда - RFIC, Analog Mixed Signal - Усі теоретичні UC San Diego - RFIC групи пристроїв фізики MMIC, як теоретичних, практичних штату Канзас - RFIC групи Практичні MIT - RFIC, MMIC, пристрій фізики, Circuit рівень - Дуже, дуже Теоретичні Університету штату Іллінойс - Урбана - MMIC, RFIC, пристрій фізика - теоретична - Фізика

Так, йдучи з експертами Каліфорнійського університету був би вибір № 1 з Разаві, Іто і Abidi бути там ... ?

залежить який мікрохвильової ви хочете? Ви хочете IC Дизайн або мікрохвильової ВПК дизайн - дизайн плати рівні й дискретні транзистори? Це залежить від того, який саме. Якщо це так UCLA це добре, але тільки не Разаві CMOS. інших шкіл зробити SiGe біполярної якщо це має значення для вас.

Якщо ви шукаєте по захисту кандидатських фінансування та можливостей у галузі досліджень, Університету штату Північна Кароліна (NCSU) теж гарний вибір. Наскільки я знаю, професор Майкл Стир отримав більше 19 мільйонів державних субсидій в якості головного дослідника зробити РФ дослідження. Останній проект в минулому році надійшло понад 5 мільйонів за ~ 5-річний проект. Звичайно, якщо ви вважаєте, що досить гарні, щоб піти для тих Ліги плюща або топ національних університетів, забудьте про NCSU.

Якщо ви хочете отримати великий досвід в РФ harwdare дизайн, обробка сигналів, і польові експерименти потім подивіться на КУ для радарів. Нещодавно вони отримали $ 19M гранту. Студентський дешево, в стані, якщо ви науковий співробітник або безкоштовно, якщо ви асистент (принаймні, коли я був там). http://www.oread.ku.edu/Oread05/Apr22/nsf.html http://www.rsl.ku.edu/graduate.html

[Цитата = GeekWizard] Як щодо UPenn? Будь-який, є думка про те, що [/ цитата] Пенн має один професор -? Надер Engheta, хто робить деякі великі роботи лівою рукою матеріалів, але його робота в основному теоретичні дослідження .... як не у великих лабораторіях для рук на досвіді.

[Цитата = GeekWizard] Так що, йдучи з експертами Каліфорнійського університету був би вибір № 1 з Разаві, Іто і Abidi бути там ... ? [/ Цитата] UCLA також робить велику роботу в конструкції антени, група Яхья Рахмат-Samii

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back