Контролер камери осей

S

sagar474

Guest
Мені потрібно зробити дві осі камери контролера. Я не механічне студентом, але у мене є трохи досвід роботи з фізики високих школі. дози цих понять допомогу в дизайні. і як я можу почати це.

Це багато в чому залежить від розмірів камери. Ви думаєте з точки зору невеликих веб-камери або важкої професійною камерою відео? Загалом, використовуйте два крокових двигунів з редукторами, якщо необхідно. Степери мають перевагу перебування заблокований у положенні, якщо ви використовуєте нормальні двигуни вам також необхідно гальмівної системи, щоб вони не котяться самі по собі під камерою вагою. Брайан.

Я просто використовувати веб-камеру або навіть трохи менше. Мені потрібна конструкція тектоніки цього робити. я можу знайти будь-який підручник для таких тектоніки.

Ніцца DIY 2-х осьовий сервоуправленіє веб-камера та інструкцій. [URL = http://hacknmod.com/hack/real-time-diy-pan-tilt-camera-with-arduino-wii-nunchuck/] Arduino і нунчаки створити в режимі реального часу DIY Пан & Tilt камера | Hack N Mod [ / URL] ЯК

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back