Конденсатор

G

Guest

Guest
фактично конденсатор складається з двох пластин і діелектричної
Тоді чому ми полярностей відзначений у конденсаторах комерційно доступних

Полярність конденсатора відбувається тому, що вони інженерії буде вище ємності в одному напрямку, до речі діелектричної пластини і настроюються всередині конденсатора.Це, як правило, щоб одержати більш високу ємність в пакет меншого розміру, як ємність в одному напрямку йде в жертву заради ємності в іншу.Вони використовуються в першу чергу на Блоки живлення або AC / DC схеми, де струму в тій частині схеми не збирається міняти напрямки.Конденсатори як і раніше, буде працювати, якщо гачок їх назад, але ємність буде нижче, а напруга rateing є значно знижена.Коли я був дитиною, мій друг буде підключити 16 вольт electrolytics тому, до 24 Вольт, і ми б витратити пару годин дует їх.

Над поясненням є винаходом.Конденсатори яких і - Марк поляризовані конденсатори.В основному вони знаходяться electrolytics як алюміній або танталу.Діелектрик в цих конденсаторів є тонкий шар оксиду на електродах і має ізоляційні властивості тільки на правильну полярність напруги.Якщо ці конденсатори назад цю поляризованим діелектриком, будуть знищені і конденсатор може вибухнути, тому що отримати короткому замиканні.Окислювально-дуже тонкий шар діелектрика дозволяє робити великі ємності на невеликому обсязі, тому що ємність конденсатора обернено пропорційно товщині діелектричної.

А. Ананд Срінівасан
Borber є правильним.Крім того, деякі Thru-монтажних отворів конденсаторів тип фільму є група, на одному кінці конденсатора.Ця смуга означає "за межами фольга", тобто терміналів, який з'єднується з шаром фольги, яка піддається зовнішнім світом.Це корисно в деяких додатках, де базується один кінець конденсатора.Поза фольга може виступати в якості щита.
Привіт,
Kral

Я хотів би зазначити, рев пов'язані дослідженні я пошуковій системі Google протягом декількох секунд про умови зворотного зсуву на танталові конденсатори (зверніть увагу, я сказав у значно знижена цінностей в моєї посади) і стояти за кожне слово я сказав як фактичні, а не винахід .Я ніде не рекомендується використання поляризованих конденсаторів у зворотному упередженим держава, тільки те, що можна було використовувати один у зворотному упередженим держава під значним напругою зниження потужності.

Особливий інтерес до уваги цей висновок розділу, за винятком дуже багато читати.Пункти 1 і 2 кажу все це.Хоча я зізнаюся, я думав, ємність постраждав, а яких він не є.

http://nepp.nasa.gov/eeelinks/February2002/Reverse_Bias_Behavior.htm

Sceadwian,
Ваша точка добре прийняті відносно танталові конденсатори з твердим електролітом.Я хотів би також додати, що нинішні обмеження граничного бути використані.Цікаве явище відбувається, коли використовуються танталові конденсатори з твердим електролітом "Назад-назад", щоб сформувати неполярізованних конденсатора.Коли прикладена напруга менше критичного значення, яке варіюється від процесу до процесу, результатом цього є ємність конденсатора з = C / 2, як і слід було очікувати з іншими типами.При збільшенні напруги за межі критичного значення, коли "Діод" ефект (згаданих у зазначеному документі) відбувається, звернена конденсатора виступає як більш-менш короткого замикання, і ємність стає C. це не завдає шкоди, оскільки вперед упереджений конденсаторів обмежують струм до безпечного рівня.
.
Ні мокрій кулі алюмінієвих конденсаторів, ні electrolytics може працювати у зворотному зсуві стані, навіть при низькій напрузі, без серйозної і швидкої деградації.
Привіт,
Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back