Конденсатор шуму пари?

S

seyyah

Guest
Я намагаюся зробити Вимірювання пульсу. тобто кількість імпульсів. У мене є такі схеми. Я додаю невеликий фільтр RC яка частотою зрізу вище, ніж частота імпульсів. Я спостереження сигналу з області я не бачу ніякого шуму чи імпульсу деформації. Але коли я порівняти свої результати з промисловим лічильник мої результати не так, коли конденсатор в колі. Коли я прийняти його результати ідентичні. Це означає, що конденсатор пари якийсь шум в ланцюзі, я не можу бачити на область. Я додам, що для запобігання шуму. Чи повинен я видалити його і чому конденсатор впливає на результат? А ви запропонувати інші схеми, чим це для взаємодії з імпульсом 24v для мікроконтролера 5В, спасибо.

[Цитата = seyyah] Я намагаюся зробити Вимірювання пульсу. тобто кількість імпульсів. У мене є такі схеми. Я додаю невеликий фільтр RC яка частотою зрізу вище, ніж частота імпульсів. Я спостереження сигналу з області я не бачу ніякого шуму чи імпульсу деформації. Але коли я порівняти свої результати з промисловим лічильник мої результати не так, коли конденсатор в колі. Коли я прийняти його результати ідентичні. Це означає, що конденсатор пари якийсь шум в ланцюзі, я не можу бачити на область. Я додам, що для запобігання шуму. Чи повинен я видалити його і чому конденсатор впливає на результат? А ви запропонувати інші схеми, чим це для взаємодії з 24v імпульс мікроконтролера 5В, спасибі. [/ Цитата] конденсатор вбивство форма імпульсу теж (передній фронт), збільшення джиттера на виході компаратора. Ви повинні компаратор з schmitd тригер (з позитивним зворотним зв'язком). Найпростіший спосіб інтерфейс імпульсу 24В до мікроконтролера 5В є використання оптопари з внутрішньої schmitd викликати як H11L1. http://www.fairchildsemi.com/ds/H1/H11L2-M.pdf

Вхідного сигналу відбувається повільно і, як я вже говорив раніше, я не бачу будь-якої затримки на вихід (звичайно, є, але нижче, ніж значні) і вхідні і вихідні сигнали є ідентичними, за винятком амплітуди. Але результати пропонують, що є шум. Крім того, коли я включити цифровий фільтр, який запобігає швидкому, вузький зміни імпульсу це також допомагає відновити проблеми. Цей результат також відповідає раніше висновок. Але вона не може бути помічений на сферу 100Mhz/1Gs. Так ви кажете, може бути джиттера на виході. Але це впливає на підрахунок? Вона повинна впливати тільки на фазу вихідного сигналу. Вона може піднятися в різний час на кожному періодів, але я думаю, що частота не повинна змінитися. Також я думаю, гістерезису або Шмітт запуску не повинно впливати на результат, так як сигнал або шум або джиттер йде від максимального значення на мінімум вартості, яка відкидає гистерезиса і Шмітт запуску.

Мені вдалося захопити дві ситуації з конденсатором і без конденсатора. Картинки ясно показують, що конденсатор погіршує переходу імпульсу держав. Я також спробував додати hystresis, які допомогли, але не повністю вирішити цю проблему. Навіть маленькі конденсатори мають ті ж проблеми, але найменше. Хіба не очевидно, хороша ідея, щоб додати фільтр нижніх частот, перш ніж ці типи імпульсних схем вимірювання? Або я повинен міняти конденсатор типу? Крім того, що причини цього явища? Номери для ідеального конденсатора? Дякуємо.

[Цитата = seyyah] Я намагаюся зробити Вимірювання пульсу. тобто кількість імпульсів. У мене є такі схеми. Я додаю невеликий фільтр RC яка частотою зрізу вище, ніж частота імпульсів. Я спостереження сигналу з області я не бачу ніякого шуму чи імпульсу деформації. Але коли я порівняти свої результати з промисловим лічильник мої результати не так, коли конденсатор в колі. Коли я прийняти його результати ідентичні. Це означає, що конденсатор пари якийсь шум в ланцюзі, я не можу бачити на область. Я додам, що для запобігання шуму. Чи повинен я видалити його і чому конденсатор впливає на результат? А ви запропонувати інші схеми, чим це для взаємодії з 24v імпульс мікроконтролера 5В, спасибі. [/ Цитата] Я згоден "melc", конденсатор вб'є імпульсу, якщо частота імпульсів є тертці, ніж 5 Гц (приблизно). Може бути, ви можете зменшити значення конденсатора, або ви можете використовувати пропозицію melc (користуйтеся оптопари).

Ви повинні додати гістерезис до схеми, додайте високої резистора з виходу компаратора до + вхід і додатковий резистор від + внесок у решті вхідний ланцюга. Що відбувається, є те, що ваш конденсатор уповільнює вхід і в момент, коли буде близький до переходу шуму досить великий для перемикання стану компаратора. Додавання гістерезис вирішить цю проблему.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back