Компілятора дизайн або пам'яті компілятора?

E

eexuke

Guest
Шановні все, У моїй конструкції, я хочу реалізувати один порт, 11x32bit реєстрового файлу. Я вибрав DW IP від постійного струму: DW_ram_r_w_s_dff, який Синхронний запис-порт, асинхронний порт для читання пам'яті (Flip-Flop основі). Після синтезу ворота лічильник про 6600xNAND2. Здається, трохи більше для me.So Я цікаво чи пам'яті компілятор може генерувати меншу regfile?

Привіт, 1.I думати регістрів може бути більш підходящим. 2. Якщо ви віддаєте перевагу пам'яті. Ви повинні використовувати швидкий компілятор для генерації пам'яті. Оскільки швидкий компілятор використовувати продавець бібліотеку для створення пам'яті, у той час як Synopsys DW не зіставляється з постачальником бібліотеки.

Дизайн компілятора -> Резюме Тільки компілятора пам'яті -> Генерація тверде ядро memoris (чорний ящик), для синтезу, STA

У вас є тільки 11x32bits, просто використовуйте тригерів. Якщо ви використовуєте пам'ять, у вас є проблеми для тестування. Використання тригерів, DFT легко. Використовуйте засувки і робимо.

1.register може бути більш підходящим. 2. використовувати пам'ять ф.

Використання пам'яті компілятор і ви можете отримати його з ливарного

Це невелика пам'ять, просто використовуйте постійного синтезу її безпосередньо.

Так, пам'ять компілятор може генерувати маленький, ми використовуємо пам'яті компілятор artison в. [Цитата = eexuke] Шановні все, У моїй конструкції, я хочу реалізувати один порт, 11x32bit реєстрового файлу. Я вибрав DW IP від постійного струму: DW_ram_r_w_s_dff, який Синхронний запис-порт, асинхронний порт для читання пам'яті (Flip-Flop основі). Після синтезу ворота лічильник про 6600xNAND2. Здається, трохи більше для me.So Я цікаво чи пам'яті компілятор може генерувати меншу regfile? [/ Цитата]

Використання пам'яті компілятор хороший вибір. Пам'яті Virage Logic, компілятори кращих!

Привіт, пам'ять компілятор Virage Logic є лідером в області технологій пам'яті. Використовуйте їх в кращу сторону.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back