Комп'ютерні науки виродка зверталися за допомогою у EE ботаніків ... портативних акумуляторів з інвертором?

K

kutch

Guest
Гей, хлопці. В принципі, мені потрібні невеликі портативні батареї (~ куб розміром Рубіка) з інвертором додається до нього, щоб він міг харчування невеликого електричного запуску двигуна ... все в одному пристрої / корпусі. Подробиці: При читанні я зробив, здається, інвертор, необхідні для перетворення постійного струму від батареї в змінний струм для виделкою, щоб електричний стартер. Я не хочу батарею / інвертор постійного потужність машини ... просто запустите її. З урахуванням сказаного, пристрій, імовірно, знадобиться перемикач, що відключає харчування процідити і батарея повинна бути перезаряджаються. Питання: 1. Є невеликі батареї такого розміру в змозі почати машина кілька разів до перезарядки? Я не знаю, скільки підсилювачів необхідно, щоб почати маленький мотор ~ 1-10 к.с. (газонокосарки і т.д.). 2. Скільки коштує це, щоб побудувати інвертор для цієї мети? Я вважаю, це пов'язано з скільки ват він може вихід, але знову ж таки, я не впевнений, скільки мені потрібно, щоб запустити машину. 3. Це те, можливо, я можу зробити або я повинен просто заощадити час і контракту з роботи? Спасибі за будь-яку сторону. Ви, хлопці, на іншому рівні з вашим хобі: шок:

Вам не потрібно інвертор робити те, що ви пропонуєте. Просто використовуйте двигун постійного струму стартер від старої газонокосарки. Чи може невелика батарея забезпечує декілька починається? Я б сказав, один із сучасних акумуляторів (наприклад, літій-полімерний, скажімо, як 3S або 4S), може зробити це, але чи може вона залежатиме від знання багатьох змінних, які ви не дали. Навіть невеликі свинцево-кислотна батарея може працювати. Ви могли б також розглянути можливість використання в якості стартера генератора при працюючому двигуні, щоб зарядити акумулятор. Я думаю, що найбільшою проблемою буде механічним підключення від стартера до двигуна. Які у вас плани на це? Джон

Вам не потрібно інвертор робити те, що ви пропонуєте. Просто використовуйте двигун постійного струму стартер від старої газонокосарки. Чи може невелика батарея забезпечує декілька починається? Я б сказав, один із сучасних акумуляторів (наприклад, літій-полімерний, скажімо, як 3S або 4S), може зробити це, але чи може вона залежатиме від знання багатьох змінних, які ви не дали. Навіть невеликі свинцево-кислотна батарея може працювати. Ви могли б також розглянути можливість використання в якості стартера генератора при працюючому двигуні, щоб зарядити акумулятор. Я думаю, що найбільшою проблемою буде механічним підключення від стартера до двигуна. Які у вас плани на це? Джон
двигун постійного струму стартера може бути використаний для запуску двигуна, який вже має електричний запуск комплект, який приймає шнур живлення змінного струму? Я шукав, щоб використовувати ваш "пристрою", щоб невелика машина, яка потребує вас підключити подовжувач до нього та натисніть кнопку запуску на комп'ютері, щоб отримати її в хід. По суті, я хочу, щоб замінити шнур живлення підключенні від мережі з батареєю. Невеликі машини вже є стандартний роз'єм 3 напрямках на них. Я не шукаю, щоб створити новий стартер для двигуна ... тільки те, що блок живлення вона використовує, щоб почати.

Вибачте, я неправильно зрозумів вихідний пост. Ви шукали комерційні, недорогий інвертор, як на вантажних Харбор? Я б не радив намагається дизайн з нуля, якщо ви просто хочете досвідом. Якщо ви будете шукати від батареї інвертори для напруги вам потрібно, ви отримаєте багато хітів. Ви хочете, щоб зберегти можливість використання як основного, так і акумулятора? Це здається, що ви робите, але якщо ні, то я б до цих пір пошуки стартером 12В, який буде відповідати. Джон

Схоже, мені знадобиться близько 1000 ват, щоб почати невеликий двигун. Деякі державні 500W інверторів вони можуть звертатися пік 1000W ... не впевнений, що це означає. Як довго це те, що "пік"? Достатньо для початку? Чи буде батареї ви запропонували (3S, 4S) як і раніше буде прийнятним? Крім того, я думаю про те, щоб більш ніж на декілька з них з полірованої продукту. Це те, що мені потрібно поговорити з особою / компанією, яка спеціалізується на виготовленні таких конструкцій? Ще раз спасибі ... не багато трафіку тут.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back