K
kutch
Guest
Гей, хлопці. В принципі, мені потрібні невеликі портативні батареї (~ куб розміром Рубіка) з інвертором додається до нього, щоб він міг харчування невеликого електричного запуску двигуна ... все в одному пристрої / корпусі. Подробиці: При читанні я зробив, здається, інвертор, необхідні для перетворення постійного струму від батареї в змінний струм для виделкою, щоб електричний стартер. Я не хочу батарею / інвертор постійного потужність машини ... просто запустите її. З урахуванням сказаного, пристрій, імовірно, знадобиться перемикач, що відключає харчування процідити і батарея повинна бути перезаряджаються. Питання: 1. Є невеликі батареї такого розміру в змозі почати машина кілька разів до перезарядки? Я не знаю, скільки підсилювачів необхідно, щоб почати маленький мотор ~ 1-10 к.с. (газонокосарки і т.д.). 2. Скільки коштує це, щоб побудувати інвертор для цієї мети? Я вважаю, це пов'язано з скільки ват він може вихід, але знову ж таки, я не впевнений, скільки мені потрібно, щоб запустити машину. 3. Це те, можливо, я можу зробити або я повинен просто заощадити час і контракту з роботи? Спасибі за будь-яку сторону. Ви, хлопці, на іншому рівні з вашим хобі: шок: