Комплексна індукторів і FastHenry

E

eng

Guest
Привіт усім, я працюю на високопродуктивних мікросхем (а саме RFIC MMIC). Мені потрібно мати якісь документи про інтегровані індукторів. Хто-небудь може рекомендувати будь-які підручник з integreted індукторів? (Основи, методи будівництва, б то не було) я теж потрібні підручники та приклади файлів для FastHenry програми. Я скачав програму, але я не знаю, як проектувати індуктор з цією програмою. Будь-яка допомога буде високо apprecited. Спасибо заранее. PS: Як нагадування FastHenry це програма, здатна обчислити частотно-залежної особистості і взаємні індуктивності, а також опору, із загальної тривимірної структури проводять в magnetoquasistatic наближенні

Чи отримали Ви посібник? Існує ще одна програма під назвою coilgen який препроцесор для fasthenry. Це посилання http://www.fastfieldsolvers.com/links.htm має цілий fasthenry з настановами та декілька програм, допоміжна. Завантаження 820 до блискавки.

Я спробував FastHenry кілька разів і порівняли результати з іншими EM Solver. Це точний і простий у використанні. І це безкоштовно!

Привіт англ, я думаю, ви говорите про індуктори спіраль MMIC. Майже будь-яка хороша книга MMIC дизайн буде мати деяку інформацію з спіральної котушки індуктивності. Зазвичай для нових методів IEEE MTT є хорошим стартом для пошуку документів. Але якщо ви шукаєте книгу, яка коротко розглядаються багато проектів і дизайн дає рецепти потім "ЛЕП Дизайн Довiдник" з Wadell, ймовірно, хороша книга для початку. Процес, який ви дизайн також має важливе значення, GaAs або кремнію. Деякі ливарні надасть Вам основні конструкції та еквівалентних схем. Все це працює тільки, якщо ви проектуєте при собі резонанс індуктор. Поряд с, а головне, саме резонанс вам доведеться використовувати ЕМ-Simulator. З повагою, Харконнен

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back