T
tooquick
Guest
У мене є vtower крайньої випарника. Він має нагрівальний елемент на ньому, а також вентилятор. Харчування на вийшов на нього, і він коштує 40 доларів, щоб замінити. Коли він вперше почав виходити здавалося, що нещільне з'єднання, коли я буду ворушити дроти і поштовх в чоловічий / жіночий кінець вилки разом, це буде в кінцевому підсумку прийти назад. В даний час повністю з. При підключенні до джерела живлення робить тихий цокаючий шум, це звучить як щось намагається спровокувати, але ніколи насправді. Мені дали інше джерело живлення з таким же роз'ємом і майже ті ж характеристики. Характеристики оригіналу Вхід: AC100-240V, 50/60Hz, 1.5A Вихід: 19V --- 2500mA і нові функції джерела живлення на вхід 100V-240V, 50-60Hz 1,5 мА Максимальна вихідна 12v 4.2A випарник має Функція, щоб увімкнути звук включення і виключення, він видає звуковий сигнал при натисненні кнопок, коли він включений. Коли я підключити новий блок живлення, це призводить до того, випарник, щоб сигнал безперервно звучати як попередження функцію, але це може бути просто збігом. Таким чином, будь-які рекомендації про те, що я повинен робити? Я вважаю, що зниження видобутку не пошкодити випарник, але не знаю точно. У всякому разі, щоб виправити оригінальний блок живлення?