Коммутируемое харчування з тим, який га менше продукції, електронних peforming по-різному

T

tooquick

Guest
У мене є vtower крайньої випарника. Він має нагрівальний елемент на ньому, а також вентилятор. Харчування на вийшов на нього, і він коштує 40 доларів, щоб замінити. Коли він вперше почав виходити здавалося, що нещільне з'єднання, коли я буду ворушити дроти і поштовх в чоловічий / жіночий кінець вилки разом, це буде в кінцевому підсумку прийти назад. В даний час повністю з. При підключенні до джерела живлення робить тихий цокаючий шум, це звучить як щось намагається спровокувати, але ніколи насправді. Мені дали інше джерело живлення з таким же роз'ємом і майже ті ж характеристики. Характеристики оригіналу Вхід: AC100-240V, 50/60Hz, 1.5A Вихід: 19V --- 2500mA і нові функції джерела живлення на вхід 100V-240V, 50-60Hz 1,5 мА Максимальна вихідна 12v 4.2A випарник має Функція, щоб увімкнути звук включення і виключення, він видає звуковий сигнал при натисненні кнопок, коли він включений. Коли я підключити новий блок живлення, це призводить до того, випарник, щоб сигнал безперервно звучати як попередження функцію, але це може бути просто збігом. Таким чином, будь-які рекомендації про те, що я повинен робити? Я вважаю, що зниження видобутку не пошкодити випарник, але не знаю точно. У всякому разі, щоб виправити оригінальний блок живлення?

Кабелі живлення схильні до порушити поруч з вилкою. Часто це невидимий, всередині ізоляції. Або розрив призводить до того disconnnect, або він викликає короткою, якщо ізоляція отримує прокол. Я бачу, якщо я можу знайти розрив, вигин дроту вперед та назад під час перегляду вольтметр. Переривчастий сигнал дозволяє мені знати, я вигині зламаною місці. Коли я підозрюю, перерву біля вилки я вирізав кабель у роз'єм. Тоді я видалити деякі ізоляцією. Я перевіряю, що я отримую напруги на проводах. Якщо я не зроблю, то я можу видалити кілька ізоляції і перевірте ще раз. Я не завжди пам'ятаю, щоб перевірити, який провід якої полярності, але дуже важливо не припуститися помилки при повторному підключенні. Є моменти, я пиляв, окрім стіни бородавки, знайшовши нічого поганого в підставі вилки. Зазвичай я повторно використовувати вилку. Я видалити пластмаси. Це може бути небезпечно за допомогою ножа. Тому я використовую плоскогубці і Бокоріз. (У процесі спробувати побачити, якого кольору дріт йде до яких крана на вилці.) Я припій на проводах. Тоді я виготовлення нової пластикової частини навколо нього, капає на гарячий клей розплав. Це не так важко зробити. Це простіше, ніж намагатися відповідати розміру вилка, бачачи в даний час так багато різних коаксіальний роз'єм Розміри там.

[Цитата] при підключенні до джерела живлення робить тихий цокаючий шум, це звучить як щось намагається спровокувати, але ніколи насправді. [/QUOTE] Здається, це вказує цілий ряд проблем, які іноді можуть бути пов'язані з поганою конденсатор . Якщо вам пощастить, ви зможете відремонтувати апарат, замінивши деякі електролітичних конденсаторів в блоці живлення. Немає необхідності в оригінальній схеми, деякі хороші фотографії макрос друкованої плати може допомогти в ідентифікації компонентів. Чи можете ви надати деякі краще макро фотографії ради, який показує сліди і верхньої марки пристрою в тому, що харчування? І, до речі, ви не можете очікувати, щоб замінити оригінальний 19V живлення з напругою 12 В харчування не без деяких питаннях, безумовно, це причина звукове попередження. Він не був призначений для 12V ...

а я намагався розбирати і зауважив, нещільне з'єднання, що було пов'язано з мідного листа, що було навколо джерела живлення. Я намагався пайки його назад, але він не працює. Я, можливо, викликало відключення, коли я взяв його на частини. Я зрозумів, листової міді була земля, в будь-якому випадку. Я не знаю багато про електроніки, тому думаю, що це може бути у мене над головою, щоб виправити це. Я бачив, універсальний блок живлення для ноутбука на Amazon, ви, хлопці, думаю, що це буде працювати? Я помітив, що входи такі ж, вихід має таке ж напруга 19V тією лише різницею, після того, як вона говорить 19v 4A, не впевнений, що це означає, але той на Amazon говорить, 2.1A. Я припускаю, що це сила струму? Edit: я тільки що помітив, що новий блок живлення, який продається компанією, яка зробила випарник продажів нових харчування, які зроблені для нової моделі, вихід, що один 19V 2500mA. І він сказав, що це буде працювати, так що я припускаю, що це 2.5A, близьке до 2.1A. http://www.amazon.com/Universal-Notebook-Adapter-Charger-Connectors/dp/B0067GOKLG

Чи знаєте ви перевірити напругу на роз'ємі після тебе припою ремонт? Чи знаєте ви отримати будь-які інші результати, ніж ви отримали до ремонту? Пристрій Amazon має функції, які схожі на ваші оригінальні пристрої. Цілком імовірно, працювати, за умови, випарник не порушена. І якщо припустити, її вилка випарника. Якщо це універсальна то він повинен прийти з асортиментом пробки. Я бачу, він стоїть 10,50 $, який є набагато краще, ніж $ 40. Ви хочете дізнатися багато якби ви могли підключити запасне джерело живлення 19В на випарник. Може бути, ноутбук живлення змінного струму? Або шляхом об'єднання автомобільного акумулятора в серії з 6В харчування (4 D клітини), і т.д.?

Завдяки Бред, я був в змозі перевірити випарник і він працює, я спробував інше джерело живлення, але вихід був 12v і він зробив випарник звуковий сигнал, повинно бути, був застережливий звуковий сигнал. Вихід на блоці живлення я використовував 12V і 4A, так що сила струму була хороша, але напруга було вимкнено. Універсальне джерело живлення знаходиться прямо на на напругу, але струм вимкнений. Просто сподіваюся, що це не викличе випарник звуковий сигнал

Відмінна робота. Іноді ви отримуєте ведмедя, а ведмідь отриманні Вами.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back