Коментарі РФ / Мікрохвильова експерти

W

wafer101

Guest
Привіт, хлопці.Я був би вдячний за будь-які коментарі по цій схемі нижче:
Я не знаю, як воно точно працює ні Якщо woks взагалі.Я думаю, він повинен бути жарт ..Я прийшов через цю схему в інтернеті кажуть, що вона відфільтровує деякі або плутає крипто сигнал перед входом декодера зробити все, "ясний".Просто з цікавості, і для вивчення цілей я розроблений з MWO "демо-версія", але те, що вийшло просто сміття.L3 в L6 є круглим на коаксіальний (а Q. в Q. - Як ви моделювати спіраль раунду на цій коаксіальних в MWO або будь-якого іншого РФ EDA?)

Я знаю, це був жарт, і це не можливо, але я був би вдячний за будь-які зауваження ......

:)

Не хвилюйтеся - це лише містик пристрою.

20 років тому в СРСР була дуже широко поширена mith про магії "Меркурій Антена".Ця антена має містичну здатність отримувати довгий шлях ТБ сигналів.Безліч людей зібралися на радіатор ТБ антену з yagi ртуті з тверду надію на те, щоб побачити картини з-за кордону.Був ще один mith - що це "Меркурій антена" був випромінюючих сильний шум зробити великий QRM на літак.Як кажуть, спеціальні служби КДБ шукав ці антени зі спеціальним обладнанням.Во всяком случае, almoust кожен другий дах в моєму місті було збереження принаймні одна з таких містичних пристрою.

Найкращими побажаннями!Клуг.

Оскільки індуктивно
зв'язок навколо COAX, ви, взаємодіючих з загальним режимом сигналів.Краще ви можете сподіватися на такий же ефект, як затискних один EMI Феррі навколо вмовляти.Схема є випадковою
зв'язку частин і буде служити ніякої реальної мети.У самому справі, якщо ви поруч з передавачем,
то діод в ланцюг буде генерувати гармонік, що передавач.Якщо Є декілька передавачів Ви отримаєте всі з IMD продукції і знищити радіо andt для прийому телевізійних приймачів поруч з вами.У coaxouter провідник буде діяти як довго дротову антену.

Я не думаю, що ця схема може працювати на всіх.

Оскільки ні супутникові лінії сигналу 455kHz містить компоненти, тому підрозділ з 455kHz СЕЖД.Фільтр має ніякого практичного застосування.

Це квітні Fool тип ланцюга.Не тільки він не працює, вона буде створювати проблеми.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back