Комбінаторні логіки з частотним розділенням каналів

G

Guest

Guest
Вона прийшла в загальних зборах стьоб, щоб перевірити, якщо це можливо, щоб розділити частоту цифрових сигналів тільки використання комбінаційної логікою (звичайно, не годували виходу до входів)?Це досить просто створити множення частоти.Але дільник частоти можливо?

Спасибі,
B

Якщо ви підключаєте 2 JK тригерів в серії можна розділити на дві частоти, 3 JK тригера можна розділити 4 ...

Всі ІВ і К. пов'язані з логікою 1
Сигнал ---> CLK1 Q1 ---> CLK2 Q2 -----> CLK3 ....
Q1 = F / 2
Q2 = F / 4

При всій повазі, будь ласка, ознайомтеся з розділом терпляче а ви збираєтеся опублікувати рішення.Справа в тому, будуть використані тільки для комбінаційної логікою з частотним розділенням каналів.Фліп-флоп є невід'ємним послідовного ланцюга.Так що це не вирішення проблеми.Насправді це Т тригера, що ми повинні використовувати, де J і K пов'язані висока.Питання полягає у використанні комбінаційної воріт без зворотного зв'язку.

Привіт друже,

На самом деле я думаю, що ми можемо реалізувати FF допомогою перемикачів право?хіба це не вистачить ..

Якщо не робити сказати Abt гребінь Freq множника і дільника обидва ..цікава ..

Отже, дозвольте мені безліч рівня перш ніж намагатися знайти рішення.

Ви можете дійсно побудувати множення частоти при проходженні сигналу через XOR воріт у той час як інший вхід пов'язаний із затримками з варіантом першого введення.Наприклад, ви можете краватка до вхідний сигнал і В до вхідний сигнал, який проходить, дозволяє сказати, інвертори 10.Тепер це, з-за затримки розповсюдження, буде генерувати імпульси, де було два входи по фазі між собою.А оскільки це відбувається два рази в циклі, ми маємо вихід Thats подвоєною частоті вхідного сигналу.

Зараз питання знаходиться на аналогічні налаштування або складним чином можна прийти до дільника частоти.Ваш приклад мультиплексор ще не добре, тому що ви будете пов'язувати виходу до одного з входів мультиплексора тим самим зворотний зв'язок з виходом на введення існує.

Більш відверто кажучи, це необхідно "пам'ятати всі попередні значення" за схемою, що ви б витлумачити ділити частоти?

Я сподіваюся, я ясно дав зрозуміти.Це може статися, що ми не маємо схему на всіх.Але якщо у нас є, що було б великою дискусії по ньому!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back