Коллін і FJ Цукер, теорії антен

C

couless

Guest
Привіт, Чи може хто-то будь ласка, допоможіть мені отримати цю стару книгу? Коллін і FJ Цукер, теорії антен Couless

Я другий в цьому запиті. Це книга, здається, майже неможливо знайти, якщо ви маєте доступ до університетської бібліотеки. Джон

[Цитата = couless] Привіт, Чи може хто-то будь ласка, допоможіть мені отримати цю стару книгу? Коллін і FJ Цукер, теорії антен Couless [/ цитата] відносяться до заслання: антени, Коллін http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=324538 # 324538

Привіт Назанін, я намагався з посиланням вас в курсі, але тема застаріла (Теми, яку ви запросили, не існує (вона була видалена)). Не могли б ви завантажити книгу, якщо у Вас є це чи відправити його до мене, щоб [електронної пошти] couless@gmail.com [/ електронної пошти]. Спасибі

Це було не важко знайти. Це зайняло близько 5 секунд на Google. Спробуйте www.amazon.com і www.alibiris.com . Обидва показують книги на складі. Ви можете просто купити його, якщо вам потрібна копія.

[Цитата = Azulykit] Це було не важко знайти. Це зайняло близько 5 секунд на Google. Спробуйте www.amazon.com і www.alibiris.com . Обидва показують книги на складі. Ви можете просто купити його, якщо вам потрібна копія. [/ Цитата] Так, вони обидва показують одну копію Частина I (це дві книги обсягу). На підставі книгопродавець місці, здається, обидві пам'ятки знаходяться посилання на ту ж копію книги. На жаль, я не можу дозволити собі заплатити $ 250 - $ 300 за половину книги (або цілу книгу з цього питання). Може бути, одного разу дешевше копія з'явиться. З іншого боку, якщо хто може собі це дозволити, я рекомендую купувати зараз, тому що ця книга не з'являється на продаж дуже часто. Джон

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back