Кожен світлодіод з кольоровий екран досвід

T

techie

Guest
Хотів би поділитися досвідом
та інформації про

1.Світлодіодні RGB овальної вибір
2.Світлодіодні драйвери
3.Контроль електроніка
4.Програмне забезпечення

У мене є experiencein це питання.
Потрібно RGB кластерів.

Я використав TI і Toshiba під водіїв

Яким чином ви контролюєте інтенсивність з каналів RGB.На такі високі темпи оновлення програмного забезпечення і тільки PWM інтенсивності контролю грати, як можна домогтися цього.

Ви повинні розділити VGA 640x480 резолюції про малих модулів з роздільною здатністю 64 х 16 пікселів RGB.Такий модуль буде працювати з освіжити 25 -30 КГц.Це нормально, чи не так

8 біт даних серіалізованной призвело до водіям.Ви отримуєте 8 х 30 кГц friquency.
Ще одна проблема полягає в тому, щоб окремі частини даних, яка призначена для цього модуля.Ви understant.
Кожен модуль був моїм FPGA, кадр
пам'яті мікроконтролера, призвела водія і LVDS inerface.Але найдорожчим Є RGB кластерів.

Як Romanp сказав: кластер, TI / Toshiba драйвера засновані componets.
Для контролю за R / G / B світлодіодів загальної вкл /
викл час simluate повному кольорі.
Припустимо кадрів як 100Гц, R / G / B 256 * 256 * 256 кольору, а весь екран 640x480 пікселів (може бути більш кластерів як 1 пікселів):
Ви знайдете, як швидко потрібно сканувати 1 точка!
Таким чином, ми розбити його на невеликі самостійні штук таких, наприклад, як 64x32,
кожна частина піклується власної площі, і отримує R / G / B даними матері борту.
Мати борту ми використовували:
Відео decoer та / або ADC (и) конвертувати відео / VGA сигнал відеоскейлером,
захоплення цифрових даних з відеоскейлером і спрямувати їх на дочку / водія borads.
Чому відеоскейлером?Ми використовуємо їх для обробки деяких ефектів (інтенсивність, в замішанні, гамма-корекція, баланс білого ...) у денний час, чи ні ...
І в масштабі реального розміру екрана (найбільш вартість світлодіодів, деякі клієнти купують дуже великі розміри).
Програмне забезпечення?Основне завдання: вибрати джерело входу та реєстрації рахунків.
Ось і все.

Я маю досвід в цьому, проектування з нуля систему для здійснення цього.Yagger пост відображає багато чого з того, що я натрапив, оскільки я не мав досвіду немає відео, коли я почала, мій підхід до абстрактним передачі відео-даних для відображення привели модулі,
що дозволяють scability зображення.Я розробив протокол дозволити реконструкцію відеоданих, (а, який кадр даних) з цифровою потік з дисплея модуля,
що мають достатньо для збору розвідувальних даних з потоку і передати інші модулі вниз, після чого по команді з rasterized справжнього зберігання відео інформації.FPGAs були використані за все, з готових відео декодер та відео пристрої відеоскейлером все це за допомогою команди мікроконтролера говоримо на ПК.Існує відмінна заявка відомості про веб-HP - в їх світлодіодні секції, з питання про відображення відео з використанням світлодіодів.

Коса

==> Як керувати інтенсивністю.В TI і Toshiba водіїв AER все вкл /
викл вигляд.Таким чином, ви повинні використовувати PWM для контролю інтенсивності.Однак, це означає, що для того, щоб встановити контроль PWM,
потрібно оновити всі драйвери easch PWM годинник.На частоту кадрів 60 Гц і 256 рівнями яскравості,
то PWM годинник отримує бути 65usec.Таким чином, кожна 65usec, вам доведеться оновити всі драйвери світлодіодів.Це звучить біля неможливим для мене, оскільки всі світлодіодні драйвери серіал.Так що якщо у вас є каскадним 16 водіїв у серійному моді, вам потрібно перейти 256-біт накладні витрати протягом 65usec.Am I Right?

==> Що FPGA вам рекомендую для цього програми.Будь-які витрати ідея.Я новачок в FPGAs, але має великий досвід у мікроконтролерів.Можна Micros зробити роботу тут.

HP світлодіоди.Чи можете ви відзначити HP сайт для застосування світлодіодів записці.Це те ж, що HP робить принтери
і т.д. Я не міг знайти світлодіодні секції.

yager писав:

Чому відеоскейлером?
Ми використовуємо їх для обробки деяких ефектів (інтенсивність, в замішанні, гамма-корекція, баланс білого ...) у денний час, чи ні ...

І в масштабі реального розміру екрана (найбільш вартість світлодіодів, деякі клієнти купують дуже великі розміри).

Romanp, зробити гамма-корекція і баланс білого, на додаток до intesity контролю,
скільки бітів загального PWM ви використовувати.10-бітні або 16-біт.Також те, що розміри FPGA необхідних для цього pupose.

techie писав:

Romanp, зробити гамма-корекція і баланс білого, на додаток до intesity контролю, скільки бітів загального PWM ви використовувати.
10-бітні або 16-біт.
Також те, що розміри FPGA необхідних для цього pupose.

Ви можете, будь ласка, дайте мені знати приблизну вартість 10k30 один чіп.

Я не знаю, його ціна зараз.
Я можу оцінити вартість світлодіодних кластерів.
Якщо кожен з них витрати aboute $ 1 (в реальності воно буде далі) тільки для одного модуля 64 х 16 Ви будете витрачати $ 1024.FPGA може бути $ 30.Вам не потрібно будь-яких величезних Virtex і Stratix, що коштує близько $ 800 кожна

Я думаю, ви маєте рацію Романа.$ 30 ніщо у порівнянні з усього витрати на систему контролю.Оскільки я новачок в FPGA, можна припустити, які засоби розробки мені потрібно для початку її розвитку

Останнім часом я працюю з Xilinx ISE 5.x
Я думаю, що це буде достатньо для цієї конструкції.
Ви можете писати на VHDL чи Verilog.Це не має значення.
Крім того, інструменти @ ltera є зручними для користувачів.

Я виявив компанію зробити світлодіодний драйвер чіпи, які побудовані в PWM інтенсивність контролю над 10-біт.Якщо це піклуються на чіпі, Dont ви думаєте, що іншої частини конструкції можуть бути оброблені на мікроконтроллер з легкістю.

Шановні romanp.

Я маю 2 quastion.
Одна полягає в тому, щоб зробити 16bit пикселя даних.
Ще один полягає в тому, щоб контролювати колір і яскравість
кожен світлодіод кластеру.Як отримати колір і яскравість.

Сайт, я цілком розумію Dont ваш перший питання 16bit пикселя даних.
Для контролю кольору та яскравості,
можна використовувати PWM для контролю за поточним, що кожен колір світлодіодів отримати.

Я розробки світлодіодний драйвер IC, вона належить потужності ИК.На полюс Як отримати контролем і низьким RSon джерела постійного струму.Тепер, не які-небудь рішення поки.кто-нибудь есть expirement?

techie

1 quation сенс дійсно 16bit.Як декодер виробництва 8bit, але
після гамма правильність LUT.Власне ADConverting не 10 або 16bit.

2 quastion це значення, на самом деле мають світлодіодні проблема яскравість і колірну варіацію проблема в тому ж нинішні та Pulsewidth ж (за даними).
Спеціально зелений світлодіодний Зміна кольору шириною дуже великий.
Потім Великі світлодіодні екрану Maker робить корекцію кольору кожного пікселя.

Я хочу знати, як ця корекція кольору на те, що метод та алгоритм.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back