Кожен колір (або B / W) ЖК-дисплей досвід

A

Astra

Guest
Привет
Я шукаю будь-яку інформацію про те, як контролювати кольору РК-дисплея
Я хочу побудувати загальне pourpose LCD монітор з можливістю підключення
до mikrocontroller
Мені потрібно показувати тільки статичну інформацію, але я високий resloution (1024x768)
256 квітів
Основний pourpose полягає в тому, щоб показати в графічному вигляді інформацію про сигналізації
(у великих сигналізація)

У проекті це не представляється можливим використовувати стандартні PC платі!
Привет
Хьюго

Використання стандартних РК-монітор з роздільною здатністю 1024x768 та VGA-кабель.Для диска,
то найкращим способом є використання старої ISA автобус заснований VGA-картки, здатні 1024x768 резолюції.Якщо це не avaialable, вам доведеться використовувати PCI або AGP-карти засновані.Але ви повинні знати, як керувати картою з мікроконтролера.

Іншим методом може зробити свій власний VGA-карту.Як вам сказати, що дисплей буде використовуватися для статичних цілей, ви можете використовувати подвійний порт RAM з мікроконтролера updatign відео пам'яті, а дисплей водія розділі потягнувши даних на оновлення, перетворення його в аналоговий VGA напруги та напрямок у монітором.Я думаю, одна FPGA будуть необхідні для задоволення вимог швидкості.

Можна навіть подумати про використанні дисплея контролера чіпа з десятків виробників, щоб відображати контролери як SIS, S3, Trident і
т.д.

Інша ідея полягає у використанні вбудований PC-карта з VGA вихід.Таких карт досить часто зустрічаються в ці дні, і низька швидкість картки засновані на 386ex shouldn't вартості більш ніж на $ 100.Якщо ви платите $ 200, а також на РК-монітор, це shouldn't турбувати вас.

Привіт Astra,

Epson має кілька дисплеї контролера-чіпи, які можуть безпосередньо керувати квітів STN (або також ч / б) РК-дисплея.Деякі з цих контролерів має також внутрішній відео-пам'яті, так що вам не доведеться турбуватися про це.У
зв'язку з UC порівняно проста: контролер має 8-Bit автобус і розуміє деякі команди (малювання ліній, коробки і
т. д.).

Поки

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back