Код для Габор фільтра

T

Truclam

Guest
Привіт усім, я реалізую Габор фільтр в моїй C + + функція (помістіть його в Visual C + +). коли я скомпілював його не було помилок, але коли я натиснув на кнопку excution ця функція була про неможливість доставки. Я не можу знайти на помилку, тому я сподіваюся, що хтось мені допомогти. Ось мій код: / / "образ" у форматі зображення Intel (я використовував OpenCV) / / зображення сірого недійсним зображення Tien_xu_ly:: Габор (IplImage зображення *) {# визначаємо R 300 / / номер рядка # визначити C 256 / / кількість Colum подвійний уявної [R] [C]; подвійний Габора [R] [C]; подвійний GX [R] [C], Гр [R] [C]; подвійний Vx [R] [C], V [ R] [C]; подвійний thetaQ [R] [C], Int R, C, U, V, х, у, I, J; Int СТАНДОТКЛОН = 4; подвійний храм, x_theta, y_theta удвоє treten / * CONVERT IMAGE в масив * / для (я = 0; iheight; я + +) {для (J = 0; jwidth, J + +) {уявної [я] [у] = (непідписані символ) (зображення-> ImageData + зображення-> widthStep * я) [у];}} / * LOCAL ОЦІНКА ОРІЄНТАЦІЯ * / для (г = 0, г

У ті код нижче, я виявив одну помилку: з діапазону масиву зображення в циклі Собел. Тобто петлі для (г = 0, г

Bump. Може хтось показати повний код для цього фільтра? Хтось вже повинні закінчити. Так що спасибі в раду.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back