Код в C для регулятора температури PID

R

ritula.thakur

Guest
Я хочу, щоб розробити на основі PID 8051 temeperature controller.i буде використовувати ІК датчик temperture LM35DZ. Будь ласка, надішліть мені код на C для того ж на мою поштову ідентифікатор [листи] ritula.thakur @ gmail.com [/ електронної пошти]. Написання коду на C не моя чашка tea.Im гуд в розробці апаратних засобів, але коли приходить softwware я отримую panicky.so ласка, будь ласка, допоможіть мені. Я, щоб хто повний код ласка, повідомте мені якнайшвидше. Я буду дуже зобов'язаний електронної Заздалегідь спасибі

Щоб бути точним Мур біля мого проекту. Датчик температури LM35DZ буде відчуваючи реальної температури процесу і ця температура буде перетворена в цифровій формі ADC 0809 і відправлений в microcontroller.The користувач може встановити бажану температуру через keyboard.There також ЖК-інтерфейсу, яка буде відображати фактичне tempertaure і встановити temp.Th eprogram в C буде з зазначеної PID алгоритм роботи реле, яке пов'язане з нагрівачем і таким чином перетворити його відповідно ВКЛ і ВИКЛ.

Прості PID PID = GaInP * фактичні помилки + GainI * SUM (попередні помилки) + GainD * (фактична помилка - остання помилка) помилка = Sp (уставки) - р (значення процесу) поплавок PID (поплавок Іспанія, поплавок ру) {err_old = помилятися, помилятися = SP - PV / / записки P_err = помилятися; I_err + = err_old; D_err = err - err_old; повернення 0.1 * P_err + 0,3 * I_err + 0,02 * D_err;} / / записки. Мертва зона приклад: якщо (err-2) {err = 0;}

/ * І * = кр (е + Td * різн. (Е) + Td Внутр (е)) y0 = аналоговий вхід 1, r0 = посилання = заданого значення або посилання, T = час вибірки, QD = зміні постійної = Кр * Td / T / / Td: зміни часу ци = інтегральної cosntant = Кр * T / Ti / / Ti: Час інтегрування Kp = опору вигоди; * / PID поплавок (поплавок r0, поплавок y0) {е0 = r0-у0; D = QD * (e0-e1), якщо (((і> Umin) | (е> 0)) і ((і

[Цитата = Фернандо Васкес], якщо (((і> Umin) [б] | [/B] (е> 0)) [б] і [/b] ((і

Ось посилання на статтю [URL = http://www.embedded.com/2000/0010/0010feat3.htm] "PID без кандидат" [/URL] у нього є код ANSI C. Це не повний, але він все ще може бути корисним.

Все це посилання код не працює належним чином .... Я хочу inplement повний контрольований ПІД ... Як я можу це зробити, будь ласка, допоможіть мені в цьому ... Спасибо ... kapilddit ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back