Коаксіальний кабель для високовольтних імпульсних вимірювань

M

mmv2062

Guest
Привіт усім, я повинен зв'язатися імпульсу 500V пік 50uS на осцилограф використанням коаксіального кабелю. Який тип коаксіального я повинен використовувати? Я намагався з RG11, але у відповідності зі специфікаціями Belden RG11, максимальна напруга 300Vrms. Імпульсу відбувається від ємнісного дільника (К = 800) у високовольтних випробувань імпульс трансформаторів. Спасибі

300Vrms середня. Ваш 500V є пік, яка ваша середня? Ви повинні знайти кабель може допустимого вашої пікової та середньої в той же час.

RG11 зазначено з 5 kVrms робочої напруги для низьких частот. РФ операція буде додатково обмежена скін-ефекту та діелектричні втрати. Я не можу собі уявити, що обмеження для вашої проблеми.

Ви, звичайно, розумію, що 500 імпульсів удар з передньої частини більшості стандартних осцилографи! Вам потрібно буде резистивний дільник напруги, і він повинен бути узгоджений з хвильовим опором кабелю.

Так, я використовую 100X зонда осцилографа і планується використовувати T для підключення 75 Ом Термінатор "і зонда осцилографа. Завдяки biff44.

На жаль, занадто рано вранці я думаю, але це не має сенсу. Будь ласка, дайте нам ескіз. Точні деталі того, як ви робите це визначити, якщо вона буде працювати чи ні.

Я думаю, коаксіальний повинні припинити в 75 Термінатор Ом, щоб уникнути віддзеркалень. Але мені потрібно, щоб зв'язатися осцилографа датчика, який має 10М паралельно з деякими ємності і BNC роз'єм, то T роз'єм дозвольте мені, щоб зв'язатися з коаксіальним термінатора і осцилограф зонда, використовуючи BNC адаптери для F типу. Система працює в даний час без термінатора, коаксіальний (30mt приблизно) підключається безпосередньо до датчика. Цей зв'язок, на мій погляд, виробляє коливання в зростанні імпульсу.

Як biff44 вже згадувалося, імпеданс відповідає, низька дільника напруги опір було б очевидне рішення, якщо оптимальної продуктивності імпульсу призначений. Використання високий імпеданс пасивного зонду осцилографа як дільник напруги, звичайно, можна, але 75 Ом лінії передачі обов'язкове. Вхідна ємність осцилографа proble буде як і раніше викликають деякі міркування, тому це рішення не може конкурувати з резистивний дільник.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back