Книги / Керівництво стати аналогового спеціаліст

T

TuAtAu

Guest
Хто-небудь може дати мені або до нас у будь керівництво / Книги, які в змозі зачарувати Дизайн аналогових інженера Можливість / навичка? Фокус атрибутів: 1) компенсація - каскадні ОУ і RCL 2) Харчування Дизайн - Щоб як ефективність можливої [COLOR = "Sienna"] (Переключення або інші більш ефективної конструкції) [/COLOR] 3) Аналоговий Дизайн - Транзистор / [COLOR = "darkred"] енергосистеми [/COLOR] Трансформатор / операційні підсилювачі і т.д. Заздалегідь дякую! : Ідея:

Почнемо з першого транзистора: Мікроелектроніка Sedra / Сміт McGrawHill другої операційної підсилювачі: Дизайн з Операційні підсилювачі і аналогові інтегральні схеми, Серхіо Франко третій для харчування яких: лінійна або перемикання. Тому що для перемикання eficiency. Але спочатку необхідно знати про систему управління, магнітні теорії і пасивних і активних пристроїв. Один excelllent книга практичного дизайну Блоки живлення Джоном Д. Ленк четвертому для трансформаторів (не картинка) це залежить, який саме, Є кілька видів з них. Будь ласка, дайте мені знати, який саме.

Завдяки Мігель. Будь має будь-які інші пропозиції? Більш варіант краще, ніж ніякого вибору:)

Практика є найкращим учителем
, що є висока вартість на практиці в реальних компонентів .. При використанні тренажера, я виявив, що коли-небудь результат відрізняються реальністю .. так вже й погано ~

Так. Проте практика не може бути замінений на читання.

Для багатьох програм операційний підсилювач Op Amp Програми довідник під редакцією В. Юнг (Новизна 2006), але більш ранній редакції можна знайти на сайті: [URL = http://www.analog.com/library/analogDialogue/archives/39-05/op_amp_applications_handbook. HTML] ADI - Analog Dialogue | Op Amp Програми довідник [/URL] (+ завантажити файл також виправлення, перераховані в нім.) Охоплення багато аспектів теорії кіл, аналогових проектування та моделювання: Hamilton S (2007) Аналоговий Companion електроніка (Кембриджський університет Прес ISBN 0780521687805) (+ багато довідників, перелічених у додатку) і багато вивчення і практичного досвіду. Prof78

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back