Клас ПА PAE з резистивної навантаженні & індуктивності навантаження

M

MI3talk

Guest
Клас ПА PAE з резистивної навантаженні & Quest індуктивності навантаження-------------------------------------------------- ------------------------------

Привіт всім,

Я думаю, що я німе питання задати.

більше кількох днів, я намагався зрозуміти, чому резистивної навантаження Клас PAE становить 25%, класу А з індуктивного навантаженням складає 50%.

Було сказано, що індуктор може гойднуться залізничного залізничного, але навіщо?Це тому, що поточне напрямок може розганятися від 0 до позитивного залізничних і назад до 0 і гойдалки для негативних залізничних знову?

Може хтось будь ласка, поясніть докладно з вантажем аналіз рядка?

Ефективність Клас-підсилювач потужності деградували у відкритому стані опір або напруга насичення транзистора.Він також деградованих наявністю реактивної навантаження, яке насправді вимагає від ПА генерувати більше вихідної напруги або струму доставити таку ж потужність у навантаженні.

Навантаження відповідно до індуктивний (або capacitivie) не є прямої лінії, а еліпс .. (в залежності від реактивної вартість)
Тому струм, що протікає через навантаження не реальний, а не чисто реактивних тому деякі влада повертається до підсилювача навіть жорстким підсилювач добре підібрані.
Крім того, там будуть якісь додаткові невідповідність (у плані потужності), і тому навантаження не повністю доставлено навантаження ..

Необхідно, щоб запобігти використанню реактивної навантаження ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back