Ка-діапазону підсилювача потужності MMIC використанням Ланге основі балансу STRU

P

patriot

Guest
Я бачив багато ООПТ цієї смуги використанням збалансованої структури, щоб отримати більше, ніж 2 Вт вихідної потужності. Я вирахував Ланге в ADS і отримав параметри Ланге, як наступні: ширина = 5um; Пробіл = 7um, довжина = 720um Як виготовити з'єднання між рядків? Не можна використовувати повітряний міст з цими розмірами.

[Цитата = патріот] Я бачив багато ООПТ цієї смуги використанням збалансованої структури, щоб отримати більше, ніж 2 Вт вихідної потужності. Я вирахував Ланге в ADS і отримав параметри Ланге, як наступні: ширина = 5um; Пробіл = 7um, довжина = 720um Як виготовити з'єднання між рядків? Не можна використовувати повітряний міст з цими розмірами. [/ Цитата] Які ваші параметри підкладки? Ви можете спробувати branchline гібридних а якщо BW дозволяє.

[Цитата = GaAs] [цитата = патріот] Я бачив багато ООПТ цієї смуги використанням збалансованої структури, щоб отримати більше, ніж 2 Вт вихідної потужності. Я вирахував Ланге в ADS і отримав параметри Ланге, як наступні: ширина = 5um; Пробіл = 7um, довжина = 720um Як виготовити з'єднання між рядків? Не можна використовувати повітряний міст з цими розмірами. [/ Цитата] Які ваші параметри підкладки? Ви можете спробувати branchline гібридних а якщо BW дозволяє. [/ Цитата] підкладки GaAs, якщо branchline, я не можу отримати BW Потрібна я розширити розмір ширини і простору, тільки для задоволення вимог повітряного мосту процес?

Який дизайн правило, ви порушення при АВ? Це не повинно бути проблемою для більшості GaAs фабрики з мого досвіду ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back