Каденція IC5.0 версії IC50.33 оновлення - це можливо?

I

illiviu

Guest
У мене є IC5.0 версії. Чи можна оновити цю версію з ISR в IC50.33, або мені потрібно мати базову версію IC50.33?

Cadence правило говорить, що для кожної версії ви завжди повинні базової версії, так і для оновлення вам знадобиться свіжа [або ISR, ресторанів швидкого обслуговування, і т.д. ..]

При установці поверх попередньої версії (бази), вам не потрібна база компакт-диск для установки. Якщо хочете встановити ISR / ДКС на новий каталог, то вам потрібно буде базі CD (IC5.0). Cheers.

Так, у мене є версія 5,001, я думаю, що це перша версія. Таким чином, можна оновити тільки з ISR 5,033? Звичайно, в тій же ієрархії.

Кількість кожній версії [5,001, 5,033 і т.д.] потребує базі. Щоб бути більш конкретним: 1. 5,001 установка не може бути підвищений на 5,033 ISR / ДКС 2. 5,033, якщо вже встановлений, просто необхідно 5,033 ISR / ДКС [немає необхідності 5,033 бази]. Однак, якщо не встановлена, 5,033 спочатку потрібно 5,033 бази повинні бути встановлені, а потім в курсі останніх 5,033 ISR чи ресторанів швидкого обслуговування. Capish?

РОЛІ: Що таке точне значення ISR чи ресторанів швидкого обслуговування? Я вважаю, їх розміри дуже великі в якості базового. Що це зміст в них?

Вам потрібно лише встановити останню версію Оновлення 5033. Це оновлення в каденцію є повним програмним забезпеченням.

Ні, я не можу погодитися з Вами! Оновлення не повна версія! Бази не потрібно.

в flyinspace: ДКС - щоквартально програмне забезпечення накопичувального ISR - проміжний накопичувальний пакет програмного забезпечення, я не знаю, чому ці викиди є настільки великими, але вони замінити велику кількість пакетів. привіт, hqqh

Якщо ваша компанія придбала програмне забезпечення C @ залежність, ви б оновленням servce. Вони дадуть вам набір компакт-дисків, включаючи бази. Краще використовувати це, і завантажити саму останню ДКС / ISR.

Я не думаю, що ви повинні бути підстави. каденції програмного забезпечення повний пакет.

Знову ж - Cadence правила для тієї ж версії "x.yz» це: Вам просто потрібно [COLOR = червоний] остання [/COLOR] QSR або ISR або UPDATE для підтримки існуючих установка буде оновлено! Ви повинні бази і [COLOR = червоний] остання [/COLOR] QSR або ISR або UPDATE для нової установки буде оновлено!

у вас на необхідність базової версії! удачі!

Спасибі всім. Я також ясно з цього питання

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back